Siirry sisältöön

Lahden kirjastojen varattavat tilat ja käyttösäännöt

Kirjaston tilat ovat käytettävissäsi. Voit varata pääkirjaston ja Nastolan kirjaston tiloja Timmi-tilavarausjärjestelmästä tai paikan päällä. Lähikirjastojen tiloja voit varata ottamalla yhteyttä kyseessä olevaan lähikirjastoon.

Lahden pääkirjaston tilat

Lahden pääkirjastosta voi varata tiloja koulutuksia, kokouksia ja harrastuksia varten. Tilat varataan Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Timmi-palvelun löydät osoitteesta lahti.fimmi.fi.

Kokoustilat

Auditorio

Lahden pääkirjaston auditoriota (157 paikkaa) vuokrataan yleisö- kokous- ja koulutustilaisuuksiin. Auditorio on käytettävissä kirjaston aukioloaikoina. Auditoriota ei voi varata sunnuntaisin ja kesälauantaisin, jolloin kirjasto toimii itsepalveluperiaatteella. Lisätietoa Auditorion varaamisesta. Auditorion käyttösäännöt

Kokoushuoneet Kaarna ja Tuohi

Lahden pääkirjastossa on kaksi kokoushuonetta Kaarna ja Tuohi. Tilat ovat käytössä kirjaston aukioloaikoina.

Kokoushuoneiden käyttö on maksutonta. Huoneita annetaan käyttöön mm. yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoitteleville yhdistyksille, järjestöille, asukasryhmille ja kirjaston yhteistyökumppaneille, kaupungin yksiköille, kaupunkikonsernin yhtiöille, valtion tai julkishallinnon viranomaisille sekä taloyhtiöille.

Kokoushuoneita ei anneta voittoa tuottavaan toimintaan.

Lisätietoa Kokoushuone Kaarnasta. Kokoushuone Kaarnan käyttösäännöt.

Lisätietoa Kokoushuone Tuohesta. Kokoushuone Tuohen käyttösäännöt.

Harrastetilat:

Editointihuone

Editointihuoneessa voit digitoida ja muokata videoita, valokuvia, dioja ja negatiivifilmejä. Lisätietoa editointitilasta.

Pelihuone

Pelihuoneessa voit pelata eri konsoleilla. Pelejä on tarjolla kaikenikäisille. Lisätietoa pelihuoneesta.

Pianohuoneet

Äänieristetyissä huoneissa voit harjoitella pianonsoittoa tai soittaa omalla soittimellasi. Lisätietoa pianohuoneista.

Studio

Musiikkialueen äänitysstudio antaa käyttäjälleen työkalut oman musiikin säveltämiseen ja äänittämiseen. Studiossa voit myös äänittää esimerkiksi puhetta tai muuta ääntä. Lisätietoa studiosta.

TV-huone

Musiikkialueen TV-huoneessa voit katsoa elokuvia, TV-sarjoja tai konsertteja ja kuunnella musiikkia vinyylisoittimella. Elokuvia on mahdollista katsoa myös 3D:nä. Lisätietoa TV-huoneesta.

Muut varattavat palvelut ja tilat:

3D-tulostus

Toisen kerroksen musiikkialuella voit ohjatusti kokeilla 3D-tulostimen käyttöä. 3D-tulostimella voi tulostaa valmiita malleja fyysisiksi esineiksi. Lisätietoa 3D-tulostuksesta.

Digitointi

Musiikkialueen äänitteiden digitointipisteessä voit digitoida vinyylilevyjä sekä C-kasetteja CD-levylle. Lisätietoa musiikin digitointipisteestä.

Digitointipisteessä voit siirtää videoitasi VHS-videokaseteilta DVD-levyille. Lisätietoa VHS-digitointipisteestä.

Pop-up-tila

Aikuisten alueen Pop Up -tila sopii lyhytkestoiseen informointiin ja esittelyyn. Lisätietoa Pop-up-alueen varaamisesta.

Lahden lähikirjastot

Lähikirjastojen tiloja voi varata ja käyttää asukkaiden kokoontumisiin, tilaisuuksiin ja muuhun yhteisölliseen toimintaan. Tiloja ei anneta voittoa tavoittelevaan toimintaan. Tilojen käyttö on maksutonta.


Lähikirjastotilojen käyttösäännöt, avautuu uuteen ikkunaan

Varaa tila ja kysy lisätietoja soittamalla tai lähettämällä sähköpostia kyseiseen kirjastoon.