Siirry sisältöön

Kokoustilat

Kirjastoissa on tiloja ryhmien kokoontumista varten.

Hollola

Pääkirjaston kokous- ja näyttelytila

Hollolan pääkirjastossa on 60 m2 suuruinen kokoustila, jota käytetään pääasiassa koululaisten kirjastonkäytön opetukseen, mutta myös ulkopuoliset yhteisöt voivat vuokrata sitä kokouskäyttöön. Koulujen lukukausien ulkopuolella tilaa voidaan käyttää myös taidenäyttelytilana. Kokoustilaa voi maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin varata aikavälille 12.00 - 19.00, keskiviikkoisin 12.00 - 17.00 ja perjantaisin 10.00 - 16.00. Arkipyhien aattoina kokoustilaa voi varata aikavälille 10.00 - 15.00.

Kokouskäyttö

Tilaan mahtuu n. 30 henkeä. Varustuksena on tietokone, älytaulu + dataprojektori, dokumenttikamera, DVD-soitin ja hifikaiuttimet. Älytaulun ja dokumenttikameran käyttö on mahdollista vain kirjaston tietokoneella.

Kokoustilan vuokra on yhdistyksiltä ja järjestöiltä 35,09 € / enintään 3 tuntia (sis. alv 24 %) ja koko päivän vuokra 46,75 € (sis. alv 24 %). Yrityksille ja yksityishenkilöille yllä mainitut hinnat ovat kaksinkertaiset.

Varaukset:
kirjastovirkailija Petri Pyyhtiä
p. 044 780 1270
petri.pyyhtia@hollola.fi

Näyttelytila

Kokoustilassa voidaan järjestää taidenäyttelyitä toukokuun alusta elokuun loppuun.

Yksi näyttely voi kestää enintään kolme viikkoa. Taideteokset ripustetaan ripustuskiskoihin. Näyttelyn järjestäjä vastaa ripustuksesta ja tarvikkeista. Tilassa ei ole valvontaa, joten taideteokset ovat esillä näyttelyn järjestäjän omalla vastuulla. Kirjasto pidättää itselleen oikeuden tutustua etukäteen näytteille asetettaviin teoksiin ja päättää niiden perusteella tilan vuokraamisesta.

Näyttelytilan vuokra on yhdistyksille ja järjestöille 48,73 € / viikko (sis. alv 24 %) ja 64,85 € / kaksi viikkoa (sis. alv 24 %). Yli kaksi viikkoa kestävien näyttelyjen vuokra on 64,85 € + 48,73 € / jokainen kahden näyttelyviikon jälkeinen alkava viikko (sis. alv 24%). Yrityksille ja yksityishenkilöille yllä mainitut hinnat ovat kaksinkertaiset.

Tapahtumatori

Tapahtumatorille mahtuu mukavasti 80 henkeä, maksimissaan osallistujia voi olla jopa 120 henkeä. HUOM! Korona-aikaan emme ota tilaan kuin 40 henkeä.

Tilasta löytyy äänentoistolaitteet (sekä isompaan konserttiin että yksittäisille puhujille), videotykki sekä konferenssikamera tapahtumien virtauttamiseksi verkkoon.

Tilan vuokra on 37 euroa / tunti (sis. alv. 24%). Tila on käytettävissä vain kirjaston aukioloaikoina, ei viikonloppuisin. Varaustilanteen voi käydä tarkistamassa Hollolan tilavarauskalenterista (Hollolan pääkirjasto/Tapahtumatori), varaukset palveluaikoina pääkirjaston tai asiointipiste Piipahluksen palvelutiskiltä tai puhelimitse numerosta 038 803 270 (kirjasto) tai  044 780 1357 (Piipahlus).

Vitriinit

Kirjastossa on kaksi matalaa ja kaksi korkeaa lasivitriiniä joita voi käyttää näyttelyiden järjestämiseen kirjaston tiloissa. Vitriinit ovat lukittavissa. Vitriinien käyttö on ilmaista.

Marala vitriini: leveys 93 cm, syvyys 58 cm, korkeus 20 cm
Korkea vitriini: leveys 93 cm, syvyys 34 cm, korkeus 77 cm (jaettavissa lasihyllyllä kahdeksi tasoksi)

Mitat ovat vitriinien sisämittoja.

Lisätietoja ja varaukset:

Petri Pyyhtiä
p. 044 780 1270
petri.pyyhtia@hollola.fi

Lahti

Pääkirjaston kokoustilat

Lahden pääkirjastossa on kaksi kokoushuonetta Kaarna ja Tuohi. Tilat ovat käytössä ainoastaan kirjaston aukioloaikoina. Voit varata tilat Timmi-tilavarausjärjestelmästä, paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löydät alempaa tältä sivulta.

Kokoushuoneiden käyttö on maksutonta. Huoneita annetaan käyttöön mm. yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoitteleville yhdistyksille, järjestöille, asukasryhmille ja kirjaston yhteistyökumppaneille, kaupungin yksiköille, kaupunkikonsernin yhtiöille, valtion tai julkishallinnon viranomaisille sekä taloyhtiöille.

Kokoushuoneita ei anneta voittoa tuottavaan toimintaan.

Kokoustilan voi varata Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta enintään 3 tunniksi, mikäli tarvitset tilaa pitemmäksi ajaksi ota yhteyttä kirjastoon.

Kokoushuone Kaarna

  • 12 hengelle
  • tietokone, dataprojektori, fläppitaulu ja piirtoheitin
    Dataprojektorin käyttö on mahdollista vain kirjaston tietokoneella.

Kokouspöytä 12 henkilölle

Kokoushuone Tuohi

  • 9 hengelle
  • dataprojektori

Kokouspöytä 9 henkilölle

Kirjaston henkilökunta opastaa tarvittaessa kokoushuoneiden laitteiden käytössä, mutta ei anna laitetukea varaajan omien laitteiden tai ohjelmistojen käytössä.

Kokoushuoneiden mahdolliset ruoka- ja juomatarjoilut tilataan Kirjastokahvila MeaMannasta,

p. 044 772 2853, sähköposti: mmkirjasto@kaupunkikyla.fi

Lisätietoja ja varaukset:

Kokoushuone Kaarnan varauskalenteri (linkki Timmi-tilavarausjärjestelmään)

Kokoushuone Tuohen varauskalenteri (linkki Timmi-tilavarausjärjestelmään)

Sähköpostiosoite: tilavaraukset.kirjasto@lahti.fi

Kokoustilojen käyttösäännöt, avautuu uuteen ikkunaan

Auditorio

Isoja tilaisuuksia varten pääkirjastosta löytyy myös auditorio.

Lahden lähikirjastot

Lähikirjastoista voit varata käyttöösi erilaisia tiloja. Lähikirjastojen tilat ovat käytettävissä kokoontumisiin, tilaisuuksiin ja muuhun yhteisölliseen toimintaan. Tiloja annetaan käyttöön mm. yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoitteleville yhdistyksille, järjestöille, asukasryhmille ja kirjaston yhteistyökumppaneille, kaupungin yksiköille, kaupunkikonsernin yhtiöille, valtion tai julkishallinnon viranomaisille sekä taloyhtiöille. Tiloissa olevan esitystekniikan opastusta voit pyytää henkilökunnalta palveluaikoina.

Tilojen käyttö on maksutonta. Tiloja ei anneta voittoa tavoittelevaan toimintaan.

Lähikirjastotilojen käyttösäännöt, avautuu uuteen ikkunaan

Varaa tila ja kysy lisätietoja soittamalla tai lähettämällä sähköpostia kyseiseen kirjastoon.

Ahtialan kirjasto

Ahtialan kirjaston monitoimitilaan (kuva tilasta) mahtuu 20–25 henkilöä. Esityksiä varten on videotykki ja dvd-soitin.  Monitoimitila on käytettävissä sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 416 3525 tai ahtiala.kirjasto@lahti.fi.

Kärpäsen kirjasto

Kärpäsen kirjaston monitoimitilaan (kuva tilasta) mahtuu 20–24 henkilöä. Esityksiä varten on videotykki. Monitoimitila on käytettävissä sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 416 3512 tai karpanen.kirjasto@lahti.fi.

Launeen kirjasto

Launeen kirjaston lehtilukusali (kuva tilasta)  on yhdistysten käytettävissä ryhmien kokoontumisiin arkisin aukioloaikojen ulkopuolella. Tilaa on 10–15 henkilölle. Esityksiä varten on videotykki. Varaukset p. 044 416 3513 tai laune.kirjasto@lahti.fi.

Mukkulan kirjasto

Mukkulan kirjaston monitoimitilan (kuva tilasta) suositeltu henkilömäärä on 13. Monitoimitila on käytettävissä sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 416 3529 tai mukkula.kirjasto@lahti.fi.

Nastolan kirjasto

Nastolan kirjaston tapahtumatorilla (kuva tilasta) on tilaa on 20–25 henkilölle. Esityksiä varten on siirreltävä näyttö. Tapahtumatori on käytettävissä sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 790 9336 tai nastola.kirjasto@lahti.fi.

Renkomäen kirjasto

Renkomäen kirjaston lehtilukusali (kuva tilasta) on yhdistysten käytettävissä ryhmien kokoontumisiin arki-iltaisin aukioloaikojen ulkopuolella. Tilaa on 10–15 henkilölle. Varaukset p. 044 416 3515 tai renkomaki.kirjasto@lahti.fi.

Sysmä

Sysmän kirjastossa on varattava kokous- ja neuvottelutila Ilola. Tilaan mahtuu noin 15-20 henkilöä. Kokoushuone Ilolan käyttö on pääasiassa maksutonta eikä sitä voi varata voittoa tavoittelevaan toimintaan. Tilan voivat varata yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoittelevat yhdistykset ja järjestöt, lukupiirit, kansalaisopiston piirit, asukastoimikunnat, kunnan toimintayksiköt, taloyhtiöt, kirjaston yhteistyökumppanit ja muut ryhmät sekä yksityishenkilöt. Yrityksiltä peritään tilavuokraa 12,40 euroa/tunti. Tilassa ei voi järjestää tapahtumia, joista peritään pääsy- tai osallistumismaksua eikä tilaisuuden sisältö saa olla ristiriidassa Suomen lain kanssa tai hyvän tavan vastainen.

Tilassa on iso näyttö, johon voi liittää oman tietokoneen. Tarvittaessa tilaan saa myös fläppitaulun, videotykin ja valkokankaan.

Ilola-kokoustilan viereisessä pienryhmätila Papulassa on kahvinkeittomahdollisuus sekä mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi. Lehtisalin puolella on lisäksi kahvi/tee/kaakaoautomaatti. Tiedustelut ja varaukset kirjasto@sysma.fi tai puh. 044 713 4530.