Siirry sisältöön

Kokoustilat

Kirjastoissa on tiloja ryhmien kokoontumista varten.

Hollola

Pääkirjaston kokous- ja näyttelytila

Hollolan pääkirjastossa on 60 m2 suuruinen kokoustila, jota käytetään pääasiassa koululaisten kirjastonkäytön opetukseen, mutta myös ulkopuoliset yhteisöt voivat vuokrata sitä kokouskäyttöön. Koulujen lukukausien ulkopuolella tilaa voidaan käyttää myös taidenäyttelytilana. Kokoustilaa voi maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin varata aikavälille 12.00 - 19.00, keskiviikkoisin 12.00 - 17.00 ja perjantaisin 10.00 - 16.00. Arkipyhien aattoina kokoustilaa voi varata aikavälille 10.00 - 15.00.

Kokouskäyttö

Tilaan mahtuu n. 30 henkeä. Varustuksena on tietokone, älytaulu + dataprojektori, dokumenttikamera, DVD-soitin ja hifikaiuttimet. Älytaulun ja dokumenttikameran käyttö on mahdollista vain kirjaston tietokoneella.

Kokoustilan vuokra on yhdistyksiltä ja järjestöiltä 35,09 € / enintään 3 tuntia (sis. alv 24 %) ja koko päivän vuokra 46,75 € (sis. alv 24 %). Yrityksille ja yksityishenkilöille yllä mainitut hinnat ovat kaksinkertaiset.

Varaukset:
kirjastovirkailija Petri Pyyhtiä
p. 044 780 1270
petri.pyyhtia@hollola.fi

Näyttelytila

Kokoustilassa voidaan järjestää taidenäyttelyitä toukokuun alusta elokuun loppuun.

Yksi näyttely voi kestää enintään kolme viikkoa. Taideteokset ripustetaan ripustuskiskoihin. Näyttelyn järjestäjä vastaa ripustuksesta ja tarvikkeista. Tilassa ei ole valvontaa, joten taideteokset ovat esillä näyttelyn järjestäjän omalla vastuulla. Kirjasto pidättää itselleen oikeuden tutustua etukäteen näytteille asetettaviin teoksiin ja päättää niiden perusteella tilan vuokraamisesta.

Näyttelytilan vuokra on yhdistyksille ja järjestöille 48,73 € / viikko (sis. alv 24 %) ja 64,85 € / kaksi viikkoa (sis. alv 24 %). Yli kaksi viikkoa kestävien näyttelyjen vuokra on 64,85 € + 48,73 € / jokainen kahden näyttelyviikon jälkeinen alkava viikko (sis. alv 24%). Yrityksille ja yksityishenkilöille yllä mainitut hinnat ovat kaksinkertaiset.

Tapahtumatori

Tapahtumatorille mahtuu mukavasti 80 henkeä, maksimissaan osallistujia voi olla jopa 120 henkeä. HUOM! Korona-aikaan emme ota tilaan kuin 40 henkeä.

Tilasta löytyy äänentoistolaitteet (sekä isompaan konserttiin että yksittäisille puhujille), videotykki sekä konferenssikamera tapahtumien virtauttamiseksi verkkoon.

Tilan vuokra on 37 euroa / tunti (sis. alv. 24%). Tila on käytettävissä vain kirjaston aukioloaikoina, ei viikonloppuisin. Varaustilanteen voi käydä tarkistamassa Hollolan tilavarauskalenterista (Hollolan pääkirjasto/Tapahtumatori), varaukset palveluaikoina pääkirjaston tai asiointipiste Piipahluksen palvelutiskiltä tai puhelimitse numerosta 038 803 270 (kirjasto) tai  044 780 1357 (Piipahlus).

Vitriinit

Kirjastossa on kaksi matalaa ja kaksi korkeaa lasivitriiniä joita voi käyttää näyttelyiden järjestämiseen kirjaston tiloissa. Vitriinit ovat lukittavissa. Vitriinien käyttö on ilmaista.

Marala vitriini: leveys 93 cm, syvyys 58 cm, korkeus 20 cm
Korkea vitriini: leveys 93 cm, syvyys 34 cm, korkeus 77 cm (jaettavissa lasihyllyllä kahdeksi tasoksi)

Mitat ovat vitriinien sisämittoja.

Lisätietoja ja varaukset:

Petri Pyyhtiä
p. 044 780 1270
petri.pyyhtia@hollola.fi

Lahti

Pääkirjaston kokoustilat

Lahden pääkirjastossa on kaksi kokoushuonetta Kaarna ja Tuohi. Tilat ovat käytössä ainoastaan kirjaston aukioloaikoina. Tilat ovat varattava etukäteen, vähintään yhdeksi tunniksi.

Kokoushuoneiden käyttö on maksutonta. Huoneita annetaan käyttöön mm. yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoitteleville yhdistyksille, järjestöille, asukasryhmille ja kirjaston yhteistyökumppaneille, kaupungin yksiköille, kaupunkikonsernin yhtiöille, valtion tai julkishallinnon viranomaisille sekä taloyhtiöille.

Kokoushuoneita ei anneta voittoa tuottavaan toimintaan.

Kokoushuone Kaarna

  • 12 hengelle
  • tietokone, dataprojektori, fläppitaulu ja piirtoheitin
    Dataprojektorin käyttö on mahdollista vain kirjaston tietokoneella.

Kokouspöytä 12 henkilölle

Kokoushuone Tuohi

  • 9 hengelle
  • dataprojektori

Kokouspöytä 9 henkilölle

Kirjaston henkilökunta opastaa tarvittaessa kokoushuoneiden laitteiden käytössä, mutta ei anna laitetukea varaajan omien laitteiden tai ohjelmistojen käytössä.

Kokoushuoneiden mahdolliset ruoka- ja juomatarjoilut tilataan Kirjastokahvila MeaMannasta,

p. 044 772 2853, sähköposti: mmkirjasto@kaupunkikyla.fi

Lisätietoja ja varaukset:

tilavaraukset.kirjasto@lahti.fi
Juha Sillanpää, p. 050 559 4097
(Susanna Partanen, p. 044 416 4954 varalla)

Varauslomake (ei saavutettava)

Kokoustilojen käyttösäännöt, avautuu uuteen ikkunaan

Auditorio

Isoja tilaisuuksia varten pääkirjastosta löytyy myös auditorio.

Lahden lähikirjastot

Lähikirjastojen tilat ovat yhdistysten, kerhojen ja muiden ryhmien käytettävissä maksutta pääsääntöisesti aukioloaikojen ulkopuolella. Tilojen käytöstä tehdään aina sopimus.

Tilat eivät ole käytettävissä kaupalliseen tai yritystoimintaan.

Lähikirjastotilojen käyttösäännöt, avautuu uuteen ikkunaan

Lähikirjastojen_tilavarauslomake (pdf, ei saavutettava)

Voit tulostaa ja tuoda tilavarauslomakkeen täytettynä kyseiseen lähikirjastoon. Lisätietoja lähikirjastojen tilojen varustuksista ja varauksista saat soittamalla tai sähköpostilla.