Siirry sisältöön

Kokoustilat

Kirjastoissa on tiloja ryhmien kokoontumista varten.

Hollola

Pääkirjaston kokoustila

Hollolan pääkirjastossa on 60 m2 suuruinen kokoustila, jota käytetään pääasiassa koululaisten kirjastonkäytön opetukseen, mutta myös ulkopuoliset yhteisöt voivat vuokrata sitä kokouskäyttöön. Kokoustilaa voi maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin varata aikavälille 9.00 - 19.00, keskiviikkoisin 9.00 - 17.00 ja perjantaisin 9.00 - 16.00. Arkipyhien aattoina kokoustilaa voi varata aikavälille 9.00 - 15.00.

Tilaan mahtuu n. 30 henkeä. Varustuksena on tietokone, älytaulu + dataprojektori, dokumenttikamera sekä 90-tuumainen kosketusnäyttö langattomalla kuvan ja äänen siirrolla omasta tietokoneesta. Älytaulun ja dokumenttikameran käyttö on mahdollista vain kirjaston tietokoneella.

Kokoustilan vuokra on yhdistyksiltä ja järjestöiltä 35,09 € / enintään 3 tuntia (sis. alv 24 %) ja koko päivän vuokra 46,75 € (sis. alv 24 %). 

Varaukset: tilavaraukset@hollola.fi

Tapahtumatori

Tapahtumatorille mahtuu mukavasti 80 henkeä, maksimissaan osallistujia voi olla jopa 120 henkeä. 

Tilasta löytyy äänentoistolaitteet (sekä isompaan konserttiin että yksittäisille puhujille) sekä videotykki.

Tilan vuokra on 37 euroa / tunti (sis. alv. 24%). Tila on käytettävissä vain kirjaston aukioloaikoina, ei viikonloppuisin. Varaustilanteen voi käydä tarkistamassa Hollolan tilavarauskalenterista (Hollolan pääkirjasto/Tapahtumatori). Varaukset palveluaikoina pääkirjaston tai asiointipiste Piipahluksen palvelutiskiltä tai puhelimitse numerosta 038 803 270 (kirjasto) tai  044 780 1357 (Piipahlus). Varauksen voi tehdä myös sähköpostitse tilavaraukset@hollola.fi

Lahti

Pääkirjaston kokoustilat

Pääkirjaston kokoustilojen mahdolliset ruoka- ja juomatarjoilut tilataan Kirjastokahvila MeaMannasta p. 044 745 3122, sähköposti: meamanna@mikaelkylat.fi

 

Lahden pääkirjastossa on kaksi kokoushuonetta Kaarna ja Tuohi. Tilat ovat käytössä ainoastaan kirjaston aukioloaikoina. Voit varata tilat Timmi-tilavarausjärjestelmästä, paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löydät alempaa tältä sivulta.

Kokoushuoneiden käyttö on maksutonta. Huoneita annetaan käyttöön mm. yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoitteleville yhdistyksille, järjestöille, asukasryhmille ja kirjaston yhteistyökumppaneille, kaupungin yksiköille, kaupunkikonsernin yhtiöille, valtion tai julkishallinnon viranomaisille sekä taloyhtiöille.

Kokoushuoneita ei anneta voittoa tuottavaan toimintaan.

Kokoustilan voi varata Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta enintään 3 tunniksi, mikäli tarvitset tilaa pitemmäksi ajaksi ota yhteyttä kirjastoon.

Kokoushuone Kaarna

  • 12 hengelle
  • tietokone, dataprojektori, fläppitaulu ja piirtoheitin
    Dataprojektorin käyttö on mahdollista vain kirjaston tietokoneella.

Kokouspöytä 12 henkilölle

Kokoushuone Tuohi

  • 9 hengelle
  • dataprojektori

Kokouspöytä 9 henkilölle

Kirjaston henkilökunta opastaa tarvittaessa kokoushuoneiden laitteiden käytössä, mutta ei anna laitetukea varaajan omien laitteiden tai ohjelmistojen käytössä.

Lisätietoja ja varaukset:

Kokoushuone Kaarnan varauskalenteri (linkki Timmi-tilavarausjärjestelmään)

Kokoushuone Tuohen varauskalenteri (linkki Timmi-tilavarausjärjestelmään)

Sähköpostiosoite: tilavaraukset.kirjasto@lahti.fi

Kokoustilojen käyttösäännöt, avautuu uuteen ikkunaan

Auditorio

Isoja tilaisuuksia varten pääkirjastosta löytyy myös auditorio.

Lahden lähikirjastot

Lähikirjastoista voit varata käyttöösi erilaisia tiloja. Lähikirjastojen tilat ovat käytettävissä kokoontumisiin, tilaisuuksiin ja muuhun yhteisölliseen toimintaan. Tiloja annetaan käyttöön mm. yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoitteleville yhdistyksille, järjestöille, asukasryhmille ja kirjaston yhteistyökumppaneille, kaupungin yksiköille, kaupunkikonsernin yhtiöille, valtion tai julkishallinnon viranomaisille sekä taloyhtiöille. Tiloissa olevan esitystekniikan opastusta voit pyytää henkilökunnalta palveluaikoina.

Tilojen käyttö on maksutonta. Tiloja ei anneta voittoa tavoittelevaan toimintaan.

Lähikirjastotilojen käyttösäännöt, avautuu uuteen ikkunaan

Varaa tila ja kysy lisätietoja soittamalla tai lähettämällä sähköpostia kyseiseen kirjastoon.

Ahtialan kirjasto

Ahtialan kirjaston monitoimitilaan (kuva tilasta) mahtuu 20–25 henkilöä. Esityksiä varten on videotykki ja dvd-soitin.  Monitoimitila on käytettävissä sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 416 3525 tai ahtiala.kirjasto@lahti.fi.

Kärpäsen kirjasto

Kärpäsen kirjaston monitoimitilaan (kuva tilasta) mahtuu 20–24 henkilöä. Esityksiä varten on videotykki. Monitoimitila on käytettävissä sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 416 3512 tai karpanen.kirjasto@lahti.fi.

Launeen kirjasto

Launeen kirjaston lehtilukusali (kuva tilasta)  on yhdistysten käytettävissä ryhmien kokoontumisiin arkisin aukioloaikojen ulkopuolella. Tilaa on 10–15 henkilölle. Esityksiä varten on videotykki. Varaukset p. 044 416 3513 tai laune.kirjasto@lahti.fi.

Mukkulan kirjasto

Mukkulan kirjaston monitoimitilan (kuva tilasta) suositeltu henkilömäärä on 13. Monitoimitila on käytettävissä sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 416 3529 tai mukkula.kirjasto@lahti.fi.

Nastolan kirjasto

Nastolan kirjaston tapahtumatorilla (kuva tilasta) on tilaa on 20–25 henkilölle. Esityksiä varten on siirreltävä näyttö. Tapahtumatori on käytettävissä sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 790 9336 tai nastola.kirjasto@lahti.fi.

Äänieristetty työskentelytila (kuva tilasta). Tilaan mahtuu korkeintaan 2 henkilöä kerrallaan. Työskentelytila on varattavissa sekä omatoimi että palveluaikana. Kannattaa kuitenkin huomioida, että päästäksesi tilaan omatoimiaikana, sinun on ensin kirjauduttava sisään kirjastoon omatoimiajalle kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Työskentelytilan voi varata Timmi-tilavarausohjelman kautta.

Varaaminen tapahtuu vahvasti tunnistautumalla. Kirjaston asiakaspalvelusta voit myös aina pyytää apua ja opastusta tilavarausten tekemiseen.

Timmi-tilavarausohjelmaan pääset osoitteesta lahti.timmi.fi (avautuu uuteen ikkunaan).

Ohjeita Timmin käyttöön löydät tästä.

Renkomäen kirjasto

Renkomäen kirjaston monitoimitilaan (kuva tilasta) mahtuu maksimissaan n. 20–25 henkilöä. Esityksiä varten tilassa on iso näyttö. Monitoimitila on käytettävissä ryhmien kokoontumisiin sekä palvelu- että omatoimiaikana. Varaukset p. 044 416 3515 tai renkomaki.kirjasto@lahti.fi.

Sysmä

Sysmän kirjastossa on varattava kokous- ja neuvottelutila Ilola. Tilaan mahtuu noin 15-20 henkilöä. Kokoushuone Ilolan käyttö on pääasiassa maksutonta eikä sitä voi varata voittoa tavoittelevaan toimintaan. Tilan voivat varata yleistä ja yhteisöllistä hyötyä tavoittelevat yhdistykset ja järjestöt, lukupiirit, kansalaisopiston piirit, asukastoimikunnat, kunnan toimintayksiköt, taloyhtiöt, kirjaston yhteistyökumppanit ja muut ryhmät sekä yksityishenkilöt. Yrityksiltä peritään tilavuokraa 12,40 euroa/tunti. Tilassa ei voi järjestää tapahtumia, joista peritään pääsy- tai osallistumismaksua eikä tilaisuuden sisältö saa olla ristiriidassa Suomen lain kanssa tai hyvän tavan vastainen.

Tilassa on iso näyttö, johon voi liittää oman tietokoneen. Tarvittaessa tilaan saa myös fläppitaulun, videotykin ja valkokankaan.

Ilola-kokoustilan viereisessä pienryhmätila Papulassa on kahvinkeittomahdollisuus sekä mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi. Lehtisalin puolella on lisäksi kahvi/tee/kaakaoautomaatti. Tiedustelut ja varaukset kirjasto@sysma.fi tai puh. 044 713 4530.