Siirry sisältöön

Lähikirjastotilojen käyttösäännöt

Nämä käyttösäännöt on päivitetty 1.8.2018.

Lähikirjastotilat ovat varattavissa ja käytettävissä palvelutoiminnan ehdoilla asukkaiden kokoontumisiin, tilaisuuksiin ja muuhun yhteisölliseen toimintaan.

Tilojen varauksesta tulee sopia kirjaston henkilökunnan kanssa Ahtialan, Kärpäsen, Launeen, Mukkulan, Nastolan ja Renkomäen kirjastoissa.

Tilan varaajan tule noutaa avain tilaan varauspäivänä kirjaston aukioloaikojen puitteissa. Avain jätetään tilaan varauksen päätyttyä.
Varaaja ei saa päästää tilaan varauksen ulkopuolisia henkilöitä ja varaaja huolehtii, että tila on tyhjä varausajan päätyttyä.

Varaaja vastaa siitä, että tilat jäävät tilaisuuden jälkeen samaan kuntoon ja järjestykseen, jossa ne olivat ennen tilaisuutta.

Varaaja huolehtii siitä, että kirjaston ulko-ovet tulevat lukkoon varauksen jälkeen ja että valot sekä käytössä olleet sähkölaitteet on sammutettu.
Laitteiden käytöstä tilaisuudessa tulee aina sopia erikseen etukäteen varausta tehdessä.

Tilasta tulee poistua varausajan päätyttyä ja viimeistään ennen hälytysten päälle menoa klo 21.00.

Varaaja on velvollinen korvaamaan sääntöjen vastaisen toimintansa vuoksi kirjastotiloille ja niiden irtaimistolle aiheutuneet vahingot. Varaaja vastaa myöhästyneen poistumisen tai liian aikaisen saapumisen aiheuttamien ylimääräisten hälytysten kuluista.

Varauksen peruutus tulee tehdä mahdollisimman nopeasti lähikirjastoon.