Siirry sisältöön

HUOM! Järjestetään toistaiseksi etänä kokoontumisrajoitusten ajan.

Parillisten viikkojen tiistaisin kello 17-20 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa kokoontuu nuorten roolipelikerho. Koe huimia seikkailuja, eläydy hahmoon ja ole osa tarinaa! Kerhossa tutustutaan pöytäroolipelaamiseen alkeista asti ja opastetaan kokeneempia pelaajia omien pelien järjestämiseen. Kerho on suunnattu 13–20-vuotiaille nuorille.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: ilona.riekkola@lahti.fi tai txt/whatsapp 044 482 0938. Mukaan voi tulla milloin vain, myös kesken kauden. Paikkoja rajoitetusti, ensikertalaiset ovat aina etusijalla. Game Över-viikolla 3.-9.5. ensikertalaiset ovat erityisen tervetulleita kokeilemaan, pelinä Dungeons & Dragons 5th edition!

Kevään kokoontumiset alkavat 12.1. ja päättyvät 1.6. Jos rajoitukset edellyttävät, kerho järjestetään etänä Teams-ympäristössä, jolloin osallistumiseen tarvitsee Internet-yhteyden ja kuulokemikrofonin.

Lisätietoja siitä, mitä roolipelaaminen on, löydät Roolipelitiedotuksen sivuilta (avautuu uuteen ikkunaan).

Roolipelikirjoja, -noppia ja hahmolomakkeita.

 

HUOM! Joulukuun roolipelikerhot järjestetään etänä. Ilmoittaudu kerhon vetäjälle ennakkoon txt/whatsapp 044 482 0938. Osallistumiseen tarvitaan Internet-yhteys ja kuulokemikrofoni.

Parittomien viikkojen tiistaisin kello 17-20 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa kokoontuu nuorten roolipelikerho. Kerhossa kirjastonhoitaja Ilona johtaa aloittelijoille (ja kokeneemmillekin) sopivia pöytäroolipelejä. Jokaiselle pelikerralle mahtuu kuusi pelaajaa: etusijalla ovat aina vähiten pelanneet. Kerho on suunnattu n. 13-20-vuotiaille nuorille, sukupuoleen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta.

Ennakkoilmoittautumista tai aiempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan mielikuvitusta ja kokeilunhalua. Myös kaikki tarvittavat välineet - nopat ja kirjoitustarvikkeet - tarjoaa kirjasto. Puhetaito tarvitaan omasta takaa.

Syksyn 2020 kokoontumiset alkavat 8.9. ja päättyvät 15.12. Kerhon tila on vaihtunut toisen kerroksen Monitoimitilaan, jotta voimme paremmin huomioida turvavälit ja hygieniaohjeet.

Lisätietoja siitä, mitä roolipelaaminen on, löydät Roolipelitiedotuksen sivuilta (avautuu uuteen ikkunaan).

Roolipelikirjoja, -noppia ja hahmolomakkeita.

 

Parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 18 - 19.30 Lahden pääkirjastolla Monitoimitilassa kokoontuu nuorten kirjoittajaryhmä Salasanat.

Kirjoitellaan rennossa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Valmista tekstiä tai erityistä osaamista ei tarvitse olla.

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa, kokoonnumme turvavälit ja hygieniaohjeet huomioiden. Tiedustelut ja ilmoittautumiset johanna.nurminen@lahti.fi p. 044 416 3523.

Syksyn 2020 kokoontumiset 2.9. - 9.12.

Teksti "What's your story" liitutaululla.