Siirry sisältöön

Tiistaina 17.12. klo 17.00-19.00 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa 2. krs      syksyn viimeinen karaokeilta. Vielä pääsevät kaikki mukavat ihmiset laulamaan. Juontajana on tuttuun tapaan Ari Hukkanen

 

 

Maanantaina 23.9. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa päästään juurimusiikin alkulähteille. Kitarataituri ja muusikko Paavo Pesonen perehdyttää kuulijansa pohjoisamerikkalaisen juurimusiikin saloihin soiton ja kerronnan keinoin. Paavo Pesonen lukeutuu maamme eturivin juurimuusikoihin.

Esitys on osa Lahden Jazztori 2019 ohjelmaa.

Esitykseen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Keskiviikkona 22.5. klo 13.00 Lahden pääkirjaston musiikkialueella kuullaan Sinfonia Lahden pienryhmän  Cityfoniaa -konsertti seurassa tuhansien kirjojen. Kokoonpano; Eva Trygg - huilu, Jukka Hirvikangas - oboe, Nora Niskanen - klarinetti, Essi Vartio - fagotti ja Mia Kasper -käyrätorvi. Konserttiin on vapaa pääsy, ja sen kesto on noin 30 min.

CITYFONIAA 20.-26.5.2019

Bongaa oma musiikkihetkesi orkesterin pienryhmäviikolta, kun musiikin ja soinnin juhla jalkautuu luoksesi. Koe yhdessä kokemisen riemu mm. kaupunkimme kahviloissa, ravintoloissa ja kirjastoissa.

Katso koko ohjelma www.sinfonialahti.fi

#sinfonialahti #cityfoniaa #bongaaomamusiikkihetkesi

 

Lauantaina 9.3. klo 12.00-1300 Lahden pääkirjaston musiikkialueella lastenkonsertti ja soitinkokeilutuokio.

Tule kuuntelemaan lasten musiikkiesityksiä ja laulamaan mukana tuttuja lastenlauluja Lahden Musiikkimaan opettajien ja oppilaiden kanssa.

Konsertti kestää n. 30 minuuttia ja sen jälkeen halukkaat pääsevät opettajan kanssa kokeilemaan pianoa, viulua ja ukulelea.

12.00-12.30 lastenkonsertti

12.30-13.00 soitinkokeilutuokio

Tiistaina 26.2. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa esiintyy kokoonpano JazzSoi. Ryhmän muodostavat laulajat Katja Koistinen ja Baby Boy Varhama, pianisti Matti Hussi ja kontrabasisti Antti Akkanen.

Ohjelmisto koostuu Amerikan suuresta laulukirjasta valituista paloista, jazzstandardeista, joista nelikko on tehnyt omannäköisensä sovitukset.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Tiistaina 19.2. klo 17 Lahden pääkirjaston monitoimitilassa 2.krs musiikin genrevinkkaus. Esittelyssä "kulttibändien kuningas" Läjä Äijälä. Perehdytään Äijälän laajaan tuotantoon esim. Terveet kädet, The Leo Bulgariloves ja The Sultans.

Genrevinkkauksessa syvennytään musiikin eri tyylilajeihin vinkkauksen teeman mukaisesti. Aiheesta kuunnellaan esimerkkejä ja käydään läpi lyhyesti genren historiaa sekä merkittäviä säveltäjiä ja teoksia.

Tiistaina 18.12. klo 17.00 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa 2. krs

pääsevät jälleen kaikki mukavat ihmiset laulamaan.

Juontajana on tuttuun tapaan Ari Hukkanen.