Siirry sisältöön

DR JJ soittaa levyjä kirjaston kokoelmasta. Rytmimusiikillinen matka vie Ray Charlesista De La Souliin.

Lauantaina 26.9. Lahden pääkirjaston musiikkialueella klo 12-15.30.

Juuso Johansson aka. DR JJ on syyskuun Lahden musakasvo. Hän vie kuulijat rytmimusiikilliselle matkalle soittaen levyjä kirjaston kokoelmista. Musiikkihetkessä kuullaan musiikkia muun muassa Ray Charlesilta ja De La Soulilta. Piipahda tai viivy pitempään.

Tilaisuudessa noudatetaan turvavälejä ja hygieniaohjeita. Otathan muut asiakkaat huomioon etkä tule paikalle sairaana.

Tervetuloa!

Tilaisuus on PERUTTU! Torstaina 2.4. klo 17.30 Lahden pääkirjaston auditoriossa musiikkitoimittaja Tero Heinänen soittaa levyiltä Georg Otsin musiikkia ja kertoo kappaleiden taustoista. Otsin syntymästä on tänä vuonna kulunut 100 vuotta.

 

Tilaisuus on PERUTTU! Keskiviikkona 18.3. klo 17.00-19.00 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa 2. krs

Pääsevät jälleen kaikki mukavat ihmiset laulamaan. Juontajana on tuttuun tapaan Ari Hukkanen. Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Maanantaina 27.1.2020 kello 18 Asikkalan kirjastossa esiintyy asikkalalainen lastenlauluyhtye Musaratas. Yhtyeen lauluvalikoimaan mahtuu sekä vanhoja tuttuja lastenlauluja että yhtyeen omia lauluja. Kaikilla keikoilla lapset sekä aikuiset voivat helposti laulaa ja leikkiä mukana.
Musaratas koostuu kolmesta muusikosta, joilla kaikilla on vahva pedagoginen tausta. Koskettimissa taiteilee Mervi Koskinen, kitaran varressa ja äänentoistossa nappeja kääntelee Ilmari Niskanen ja laulussa sekä viulua kesyttää Matleena Karjalainen.