Siirry sisältöön

Valtakunnallinen e-kirjasto on auki

Kuntien yhteinen E-kirjasto on auennut 29.4.2024 ja palvelu on asiakkaiden käytössä.

E-kirjasto on kuntien yhteinen palvelu, jonka Kansalliskirjasto tuottaa yhdessä yleisten kirjastojen kanssa. Palvelusta voit lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä, kuten kotimaisia aikakauslehtiä e-lehtinä. Aineistoja hankitaan koko ajan lisää, joten uutta luettavaa ja kuunneltavaa tulee viikoittain.

E-kirjastoa käytetään E-kirjasto-sovelluksella, jonka voi ladata mobiililaitteelle. E-kirjasto-sovellukset ovat nyt ladattavissa sovelluskaupoista. Palvelun käyttö on turvallista ja maksutonta. Sovellukseen rekisteröidytään ensimmäisellä kerralla vahvan tunnistautumisen avulla.

Lue lisää kuntien yhteisestä E-kirjastosta: E-kirjasto | Kansalliskirjasto
E-kirjaston sovellusten latauslinkit löydät täältä: E-kirjasto-sovellukset nyt ladattavissa | Kansalliskirjasto

Kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää