Siirry sisältöön
Koko päivä

SUPER teatteri: Pumpuli-vauvateatteriesitys Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Torstaina 25.4. klo 10.00 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa SUPER teatteri esittää Pumpuli-vauvateatteriesityksen. Tervetuloa katsomaan ja ihmettelemään, mitä pumpulinpehmeässä maailmassa tapahtuu! PUMPULI on aisteja hivelevä, rauhallinen ja lempeä vauvateatteriesitys, jossa tunnelmat syntyvät ...jatka lukemista "SUPER teatteri: Pumpuli-vauvateatteriesitys Lahden pääkirjastossa"

Launeen kirjaston lukupiiri

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Torstaina 25.4. klo 11.00–12.30 Launeen kirjastossa Luvassa rentoa keskustelua ja mielipiteiden jakamista – kaikkia ajatuksia luetusta kuunnellaan. Voit osallistua yksittäiseen lukupiiritapaamiseen tai joka kerralle oman mielesi mukaan. Tervetuloa uudet ja ...jatka lukemista "Launeen kirjaston lukupiiri"

Magic-kerho Asikkalan kirjastolla!

Asikkalan kirjasto Asikkalantie 21, Vääksy

Asikkalan kirjastolla järjestettävässä Magic-kerhossa on tarkoituksena yhdessä tutustua, harjoitella ja oppia pelaamaan Magic the Gathering korttipeliä. Kerhoa pyörittää kokenut pelin veteraani Tuomo Numari Asikkalasta.

Asikkalan kirjaston kertapelikerho, huhtikuu 2024

Asikkalan kirjasto Asikkalantie 21, Vääksy

Tässä kerhossa pelataan yhden illan mittaisia roolipelejä, joissa ei ole juonellista jatkumoa kerhon aiempiin peleihin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki roolipeleistä kiinnostuneet 13-vuotiaasta ylöspäin. Yläikärajaa ei ole. Aikaisempaa kokemusta roolipelaamisesta ei tarvita, vaan kaikki pelit ovat aloittelijaystävällisiä. Kirjasto lainaa osallistujille myös pelivälineet, joten noppia, kyniä ja kumejakaan ei tarvitse tuoda mukanaan. Omia tarvikkeita saa toki halutessaan käyttää.