Siirry sisältöön
Koko päivä

Kirjavinkkejä aikuisille Ahtialan kirjastossa

Ahtialan kirjasto Alasenkatu 2

Keskiviikkona 24.4. klo 10 Ahtialan kirjastossa Kirjastovirkailija jatkaa vinkkauksia aikuisille. Vinkkauksissa kuulet lukuvinkkejä monista eri aihealueista kaunokirjallisuudesta tietoon. Mukana on sekä uutuuksia että nostoja vanhemmista kirjoista. Saat myös mielellään jakaa omia lukusuosituksiasi muille. Vinkkauksissa on enimmäkseen eri vinkit, joten voit osallistua useampaan kertaan. Tervetuloa siis poimimaan lukuvinkit talteen! Kevään vinkkausajat ja -paikat: ke 24.4. klo ...jatka lukemista "Kirjavinkkejä aikuisille Ahtialan kirjastossa"

Ahtialan kirjaston lukupiiri

Ahtialan kirjasto Alasenkatu 2

Keskiviikkona 24.4. klo 10–11.30 Ahtialan kirjastossa Luvassa rentoa keskustelua ja mielipiteiden jakamista – kaikkia ajatuksia luetusta kuunnellaan. Voit osallistua yksittäiseen lukupiiritapaamiseen tai joka kerralle oman mielesi mukaan. Tervetuloa uudet ja ...jatka lukemista "Ahtialan kirjaston lukupiiri"

Kirjailijavieraana Kirsti Manninen Hartolassa

Hartolan kunnantalo Kuninkaantie 16, Hartola

Hartolan kirjasto järjestää kirjailijavierailun ke 24.4.2024 klo 14 Paikka: Hartolan kunnantalon valtuustosalissa. Kirsti Manninen on tuottelias kirjailija, käsikirjoittaja ja tutkija, joka on kirjoittanut lukuisia romaaneja, lastenkirjoja, tietokirjoja sekä TV-käsikirjoituksia. Kirsti Manninen tunnetaan laajalti kirjailijanimellään Enni Mustonen. Mustonen on rakastettu bestselleristi, jonka tunnelmalliset ja aistivoimaiset romaanit herättävät menneen eloon. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. (Kuva: ...jatka lukemista "Kirjailijavieraana Kirsti Manninen Hartolassa"

Asikkalan kirjaston kahdestoista suoralähetys 24.4.2024

youtube.com/@AsikkalankirjastonMediat Asikkala

Keskiviikkona 24.4. klo 15.00 - 16.00 Asikkalan kirjaston YouTube-kanavalla lähetettävät säännölliset lähetykset ovat uusi vuorovaikutteinen kirjastopalvelun muoto, jossa lähetykseen voi osallistua kuka tahansa chat-ikkunan kautta. Luvassa on kiinnostavia vieraita sekä monenlaista kulttuurilähtöistä ja opettavaista tarjontaa digipeleistä mediakasvatukseen ja lukuvinkkeihin. Koska kyseessä on ajankohtaismedia, erilaiset Asikkalaa ja kirjastoa koskevat uutiset sekä yleisön kommentteihin reagoiminen ja kysymyksiin ...jatka lukemista "Asikkalan kirjaston kahdestoista suoralähetys 24.4.2024"

Silmukka kiristyy Launeen kirjastossa

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Joka keskiviikko klo 17 Launeen kirjastossa Ota mukaan oma käsityösi sekä käsityön ilo ja hyvä mieli. Saat apuja ja neuvoja omiin töihisi ja inspiraatiota tuleviin! Ei ennakkoilmoittautumista. Helatorstain aattona alk klo 16. Viimeinen kerta 29.5.

Kärpäsen neulojat

Kärpäsen kirjasto Kasakkamäentie 16, Lahti

Keskiviikkona 24.4. klo 17-19.30 Kärpäsen kirjastossa Tervetuloa jakamaan käsityövinkkejä ja tutustumaan uusiin käsityölehtiin ja -kirjoihin. Kokoontuminen kirjaston omatoimiajalla. Pääset sisään kirjastoon kirjautumalla kirjastokortilla ja pin-koodilla. Kevään kokoontumiskerrat 3.1., 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 13.3., 27.3., 10.4., 24.4., 8.5. (klo 16 alkaen) ja 22.5.

Kirjailijavieraana Virpi Hämeen-Anttila

Keskiviikkona 24.4. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa. Virpi Hämeen-Anttila on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, kääntäjä ja yliopiston opettaja. Hänen uuden historiallisen Synnyinmaa-sarjansa avausromaani Sarastus (Otava 2023) sijoittuu 1850-luvun Päijät-Hämeeseen. Vierailunsa aikana Hämeen-Anttila kertoo Synnyinmaa-sarjasta ja kirjoittamisesta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa! (Kuva: Lenita Susi)