Siirry sisältöön

Tilaa uutiskirje

Lahden kaupunginkirjasto tarjoaa asiakkailleen uuden palvelun, jonka avulla pysyy selvillä siitä mitä Lahden kirjastomaailmassa tapahtuu. Sähköinen uutiskirje lähetetään tilaajien sähköpostiin kerran kuukaudessa

Tilaaminen on helppoa. Lähetä alla olevan linkin kautta sähköpostiosoitteesi tilaajalistalle. Yhteystietosi lähettäessäsi hyväksyt, että se tallennetaan uutiskirjeen tilaajarekisteriin, ja että sitä käytetään tietosuojan edellyttämällä tavalla.

Tilaa uutiskirje

Lahden kaupungin tuottamissa palveluissa henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi. Lue lisää tietosuojasta.

Uutiskirjeen tilaajarekisteriä koskeva rekisteriseloste

Etkö saanut uutiskirjettä, vaikka olet jo tilaaja? Tarkista ensimmäiseksi sähköpostin "tarpeettomat" ja "roskaposti" -kansiot. Löytyykö kirje sieltä? Uutiskirjeen kaltaiset joukkopostitukset voivat mennä helposti roskapostiin. Lahden kaupungin hallinnon verkossa olevilla tietokoneilla uutiskirjeen linkit eivät avaudu.

Uutiskirjearkisto

Uutiskirje 1_2020, lähetetty 10.5.2020

Uutiskirje 2_2020, lähetetty 14.6.2020

Uutiskirje 3_3030, lähetetty 12.7.2020