Siirry sisältöön
Koko päivä

Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

Vapaa akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttelyn "Kerroksia" osana nähdään kirjastossa toukokuussa julisteita ja kolmiulotteisia teoksia. Kuvituksen ja graafisen suunnittelun nuoret pohtivat töissään rauhan käsitettä. Kuvataiteen opintojen osana on plastisen sommittelun kurssilla muotoiltu ...jatka lukemista "Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely"

Ahtialan kirjaston lukupiiri

Ahtialan kirjasto Alasenkatu 2

Keskiviikkona 29.5. klo 10–11.30 Ahtialan kirjastossa Luvassa rentoa keskustelua ja mielipiteiden jakamista – kaikkia ajatuksia luetusta kuunnellaan. Voit osallistua yksittäiseen lukupiiritapaamiseen tai joka kerralle oman mielesi mukaan. Tervetuloa uudet ja ...jatka lukemista "Ahtialan kirjaston lukupiiri"

Silmukka kiristyy Launeen kirjastossa

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Joka keskiviikko klo 17 Launeen kirjastossa 10.1.-29.5. Ota mukaan oma käsityösi sekä käsityön ilo ja hyvä mieli. Saat apuja ja neuvoja omiin töihisi ja inspiraatiota tuleviin! Ei ennakkoilmoittautumista.

Livenä: Folk Band Thalamus

Lahden pääkirjasto / musiikkialue (2.krs) Kirkkokatu 31, Lahti

Kuva: Jimmy Träskelin Keskiviikkona 29.5. klo 17.30 pääkirjaston musiikkialueella kevät huipentuu kansanmusiikkia esittävän Folk Band Thalamus -yhtyeen keikkaan! Yhtyeessä soi haitari, kontrabasso, viulu ja busuki. "Nordic music with a global ...jatka lukemista "Livenä: Folk Band Thalamus"