Siirry sisältöön
Koko päivä

Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

Vapaa akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttelyn "Kerroksia" osana nähdään kirjastossa toukokuussa julisteita ja kolmiulotteisia teoksia. Kuvituksen ja graafisen suunnittelun nuoret pohtivat töissään rauhan käsitettä. Kuvataiteen opintojen osana on plastisen sommittelun kurssilla muotoiltu ...jatka lukemista "Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely"

Perhekahvila Ahtialassa

Ahtialan kirjasto Alasenkatu 2

Tiistaina 28.5. klo 9.30–11.30 Ahtialan kirjastossa Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat kaikille avoimia, matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, äidit, isät, isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset. Mannerheimin lastensuojeluliitto järjestää perhekahvilatoimintaa Ahtialan kirjastossa tiistaisin 23.1., 6.2., 20.2., 5.3., 19.3., 2.4., 16.4., 30.4., 14.5. ja ...jatka lukemista "Perhekahvila Ahtialassa"

Lukulemmikki Vieno pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 28.5. klo 17.30‒18.30 Lahden pääkirjastossa lukulemmikki Vieno tarjoaa lapselle rauhallisen ja turvallisen tilaisuuden lukea ääneen kenenkään tuomitsematta tai häiritsemättä. Yhden lukijan lukuhetki kestää 10–15 minuuttia. Lukulemmikkimme Vieno on iloinen ja ihmisrakas cockerspanieli. Varaa oma lukuaikasi lasten ja nuorten palveluista paikan päällä tai puhelimitse 044 018 7106 (ei tekstiviestejä).