Siirry sisältöön
Koko päivä

Lukulemmikki Hilla Renkomäen kirjastossa

Renkomäen kirjasto Orimattilankatu 93, Lahti

Tiistaina 23.4. klo 9-10 Renkomäen kirjastossa Lukuhetki lemmikille tarjoaa lapselle rauhallisen ja turvallisen tilaisuuden lukea ääneen kenenkään tuomitsematta tai häiritsemättä. Lukulemmikkimme Hilla on rapsutuksia rakastava kultainennoutaja. Hilla vierailee Renkomäen kirjastossa 23.4. ja 21.5. Yhden lukijan lukuhetki kestää 10–15 minuuttia. Varaa lukuhetki ennakkoon renkomaki.kirjasto@lahti.fi tai 044 416 3515.

Kirjasto, lainasto vai monitoimiareena?

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 23.4. klo 14 - 16 erätaukokeskustelu Lahden pääkirjaston Päijät-Häme huoneessa. Keskustelun tavoitteena on pohtia sitä, millainen on hyvä aikuisille suunnattu kirjakokoelma. Samalla keskustellaan siitä, mitä kaikkea kirjastossa pitää olla - unohtamatta sähköisessä muodossa olevia aineistoja! Kuntien yhteinen e-kirjasto avautuu 23.4. Tilaisuudessa käytetään Erätauko-menetemää, joka on tasavertainen ja luottamuksellinen tapa keskustella. Tavoitteena on kuunnella erilaisia ...jatka lukemista "Kirjasto, lainasto vai monitoimiareena?"

Nuorten artisti- ja musiikkityöpaja Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 23.4. klo 17 - 19.30 Lahden pääkirjaston Nuorten tilassa järjestetään nuorten artisti- ja musiikkityöpaja. Tule tutustumaan artistin luomisprosessiin ja musiikin tuottamiseen menestyksekkääksi radiohitiksi! Työpajassa artistivieraana musiikintekijä Sam Eye. Lisäksi tutustutaan kirjaston studioon ja kirjoitetaan omia lyriikoita. Työpaja on suunnattu 15–18-vuotiaille musiikista kiinnostuneille. Pajan järjestävät kulttuurituotannon opiskelijat osana opinnäytetyötä. Älä missaa mahdollisuutta saada tietää, miten ...jatka lukemista "Nuorten artisti- ja musiikkityöpaja Lahden pääkirjastossa"

Lukulemmikki Vieno pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 23.4. klo 17.30‒18.30 Lahden pääkirjastossa lukulemmikki Vieno tarjoaa lapselle rauhallisen ja turvallisen tilaisuuden lukea ääneen kenenkään tuomitsematta tai häiritsemättä. Yhden lukijan lukuhetki kestää 10–15 minuuttia. Lukulemmikkimme Vieno on iloinen ja ihmisrakas cockerspanieli. Varaa oma lukuaikasi lasten ja nuorten palveluista paikan päällä tai puhelimitse 044 018 7106 (ei tekstiviestejä). Muut ajat: 28.5.