Siirry sisältöön
Koko päivä

SUPER teatteri: Pumpuli-vauvateatteriesitys Launeen kirjastossa

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Torstaina 18.4. klo 10 Launeen kirjastossa PUMPULI on aisteja hivelevä, rauhallinen ja lempeä vauvateatteriesitys, jossa tunnelmat syntyvät musiikin, äänien, valojen, sanojen ja liikkeen kautta. Esityksen kesto on noin 20 min, jonka jälkeen vauvat saavat vapaasti ihmetellen tutustua teoksessa käytettyihin materiaaleihin. Suositusikä 4−18 kk. Paikkoja rajoitetusti. Ennakkoilmoittautuminen laune.kirjasto@lahti.fi tai 044 416 3513.

Magic-kerho Asikkalan kirjastolla!

Asikkalan kirjasto Asikkalantie 21, Vääksy

Asikkalan kirjastolla järjestettävässä Magic-kerhossa on tarkoituksena yhdessä tutustua, harjoitella ja oppia pelaamaan Magic the Gathering korttipeliä. Kerhoa pyörittää kokenut pelin veteraani Tuomo Numari Asikkalasta.

Hyvällä tuulella, pahalla mielellä- kirjan julkaisutilaisuus

Torstaina 18.4. klo 17.00–18.30 Lahden pääkirjastossa lasten ja nuorten palvelualueella on Jaana Parikan Hyvällä tuulella, pahalla mielellä -kirjan julkaisutilaisuus. Kirja käsittelee tunnetaitoja ja on suunnattu 5–10-vuotiaille lapsille. Tule mukaan rentoon tilaisuuteen kuuntelemaan, kun kirjailija ja kuvittaja kertovat kirjasta sekä esittelevät sen kuvitusta. Luvassa myös lukumaistiainen!