Siirry sisältöön
Koko päivä

Asikkalan kirjaston yhdestoista suoralähetys 17.4.2024

youtube.com/@AsikkalankirjastonMediat Asikkala

Keskiviikkona 17.4. klo 15.00 - 16.00 Asikkalan kirjaston YouTube-kanavalle lähetettävät säännölliset lähetykset ovat uusi vuorovaikutteinen kirjastopalvelun muoto, jossa lähetykseen voi osallistua kuka tahansa chat-ikkunan kautta. Luvassa on kiinnostavia vieraita sekä monenlaista kulttuurilähtöistä ja opettavaista tarjontaa digipeleistä mediakasvatukseen ja lukuvinkkeihin. Koska kyseessä on ajankohtaismedia, erilaiset Asikkalaa ja kirjastoa koskevat uutiset sekä yleisön kommentteihin reagoiminen ja kysymyksiin ...jatka lukemista "Asikkalan kirjaston yhdestoista suoralähetys 17.4.2024"

Nastolan kielikahvila

Nastolan kirjasto Toritie 6, Lahti

Keskiviikkona 17.4. klo 17-18 Nastolan kirjastossa Osaatko jo vähän suomea? Haluatko jutella suomea rennossa seurassa? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin? Tervetuloa Nastolan kielikahvilaan! Keväällä 2024 kokoonnutaan ke 17.4. ja 15.5. klo 17-18.

Silmukka kiristyy Launeen kirjastossa

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Joka keskiviikko klo 17 Launeen kirjastossa (Ei vappuna 1.5.) Ota mukaan oma käsityösi sekä käsityön ilo ja hyvä mieli. Saat apuja ja neuvoja omiin töihisi ja inspiraatiota tuleviin! Ei ennakkoilmoittautumista. Helatorstain aattona alk klo 16. Viimeinen kerta 29.5.

Lavarunouden open mic

Keskiviikkona 17.4. klo 17.30–19.30 Lahden pääkirjaston tapahtuma-alueella. Wellamo-opiston lavarunouskurssilaiset esiintyvät tilaisuuden aluksi opettajansa Lealiisa Kivikarin johdolla. Heidän jälkeensä mikki on auki myös muille runoilijoille. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki runoilijat ja runouden ystävät!

Teatteri Konna: Pieni pelkojen kirja -esitys Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Keskiviikkona 17.4. klo 18.00 Lahden pääkirjaston lasten tapahtumatorilla Teatteri Konna esittää Pieni pelkojen kirja -lastenteatteriesityksen. Mauri Kunnaksen samannimiseen teokseen pohjautuvassa lastenteatteriesityksessä ei suotta ketään pelotella vaan tutustutaan turvallisesti erilaisiin pelkoihin ja jännitykseen lempeän huumorin siivittämänä. Mäkisen pappa on pelkoasiantuntija ja hänen aiheinaan ovat mm. hämähäkit, pimeän pelko ja möröt, uudet ihmiset ja asiat sekä lääkärit, ...jatka lukemista "Teatteri Konna: Pieni pelkojen kirja -esitys Lahden pääkirjastossa"