Siirry sisältöön
Koko päivä

Lemmikkilintuharrastus – Kaijuli ry:n valokuvanäyttely Lahden pääkirjaston aulassa helmikuussa 2024

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

  Lemmikkilinnut Kaijuli ry on vastuuntuntoisen lemmikkilintuharrastajan yhdistys. Olemme toimineet Suomessa vuodesta 2002. ”Kaijuleilla”, kuten yhdistys yleensä tunnetaan, on kaksi päätavoitetta toiminnassaan: tärkeimpänä Suomessa lemmikkinä elävien lintujen hyvinvoinnin edistäminen, jota teemme mm. tietoa jakamalla. Samalla palvelemme suomalaista lemmikkilintuharrastusta monin eri tavoin, kuten järjestämällä palveluja ja tapahtumia sekä edustamalla harrastajia viranomaisten suuntaan. Lisätietoa: www.kaijuli.fi Pääkirjaston aukioloajat: ...jatka lukemista "Lemmikkilintuharrastus – Kaijuli ry:n valokuvanäyttely Lahden pääkirjaston aulassa helmikuussa 2024"

Sysmän kirjaston lukupiiri

Sysmän kirjasto Valittulantie 5, Sysmä

Tiistaina 13.2. klo 17.00 kirjastosalissa. Lukupiirin vieraana kirjailija Martta Kaukonen itse. Tilaisuus on avoin kaikille, myös niille, jotka eivät ole kirjaa lukeneet. Sysmän kirjaston lukupiiri on rento ja iloinen, kaikenlaisille lukijoille sopiva ja se kokoontuu kerran kuukaudessa. Varaa kuukauden kirja ja tule jakamaan lukukokemuksesi muiden kanssa. Voit tulla mukaan yhden kerran tai silloin tällöin, lukupiiriin ...jatka lukemista "Sysmän kirjaston lukupiiri"

Kirjailijavieraana Martta Kaukonen

Sysmän kirjasto Valittulantie 5, Sysmä

Ti 13.2. klo 17.30 Sysmän kirjaston kirjasalissa. Martta Kaukonen on helsinkiläinen elokuvakriitikko ja kirjailija. Hänen esikoisteoksensa Terapiassa (WSOY 2021) on psykologinen trilleri ja sen käännösoikeudet on myyty yli kymmeneen maahan ja kirjan pohjalta on tekeillä saksalainen TV-sarja. Juuri ilmestynyt Hengissä (WSOY 2023) on sen jännittävä ja omaperäinen jatko-osa. Kirjailijaa haastattelee kirjastonjohtaja Riikka Junttila ja Sysmän ...jatka lukemista "Kirjailijavieraana Martta Kaukonen"