Siirry sisältöön
Koko päivä

Satuja kahdella kielellä – Bilingual storytime Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Torstaina 2.5. klo 10 Lahden pääkirjaston satuhuoneessa luetaan satuja kahdella kielellä. Kerran kuussa pääkirjaston satutuokio on kaksikielinen – englanniksi ja suomeksi! Tarinat luetaan molemmilla kielillä. Kuuntelemaan ovat tervetulleita niin äidinkielenään englantia puhuvat kuin kielikylpyä toivovat lapset ja vanhemmat. Suositellaan yli 3-vuotiaille. Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen kirjaston lasten ja nuorten palveluihin paikan päällä tai soittamalla 044 ...jatka lukemista "Satuja kahdella kielellä – Bilingual storytime Lahden pääkirjastossa"

Toiminnallinen lukuhetki Liipolan kirjastossa

Liipolan kirjastopiste Ostoskatu 3, Lahti

Torstaina 2.5. klo 10 Liipolan kirjastossa Lastenkirjailija Heidi Viherjuuri vetää kirjastossa toiminnallisen lukuhetken lapsille. Lukuhetki pohjautuu Viherjuuren uusimpaan kuvakirjaan Ollaanko nyt perillä (Kustannus-Mäkelä 2023). Kirjassa äiti ja lapsi matkustavat pitkän päivän eri julkisilla kulkuneuvoilla mummon luo toiseen maahan. Tuokio kestää noin 45min. Sopii alle kouluikäisille. Ilmoittautumiset Liipolan kirjastoon p.044 416 3514. Samansisältöinen tapahtuma 15.5. Jalkarannan ...jatka lukemista "Toiminnallinen lukuhetki Liipolan kirjastossa"

Nastolan kirjaston lukupiiri

Nastolan kirjasto Toritie 6, Lahti

Torstaina 2.5. klo 10-11.30 Nastolan kirjastossa Lainaa kirja, lue se ja tule mukaan keskustelemaan! Kevään kirjat: 2.5. Elina Hirvonen: Että hän muistaisi saman  

Sanoista voimaa Nastolassa

Nastolan kirjasto Toritie 6, Lahti

Torstaina 2.5. klo 17.00–18.30 Nastolan kirjastossa Nastolan kirjoituspiirissä jatketaan lempeällä otteella itseilmaisuharjoitusten parissa.  Tehdään helppoja harjoituksia, jotka sopivat niin aloitteleville kuin edistyneillekin kirjoittajille. Kevään viimeinen kerta. Ryhmää ohjaa Lotta Joentausta. Tiedustelut ja ilmottautumiset tl.joentausta@gmail.com tai 0449637561.