Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - helmikuu 25, 2019

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Koko päivä

Renkomäen kirjaston kuvakisa

tammikuu 22, 2019 - helmikuu 28, 2019

  Renkomäen kirjasto järjestää valokuvakisan Instagramissa. Aihe: Kirjastokäynti. Esim. mitä lainasit, tai mitä teit kirjastossa. Voit käsitellä aihetta haluamallasi tavalla. Kuvan tulee olla sinun itsesi ottama. Kirjastolla on oikeus käyttää kuvia esimerkiksi markkinoinnissaan. Otathan huomioon myös Instagramin säännöt. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 13-vuotta täyttäneet. Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramin kautta. Instagram ei ole osallisena kilpailussa. Osallistumalla ...jatka lukemista "Renkomäen kirjaston kuvakisa"

Lue lisää »

Lahden Jalo- ja korukiviyhdistyksen näyttely Lahden pääkirjaston näyttelytilassa 1.-28.2.2019

helmikuu 1, 2019 - helmikuu 28, 2019
Lahden pääkirjasto, Kirkkokatu 31
Lahti, Päijät-Häme 15140 Suomi
+ Google Map

Näyttelyssä pääset tutustumaan laaja-alaisesti yhdistyksemme toimintaan. Lahden Jalo- ja korukiviyhdistyksen tarkoituksena on toimia kivien ja mineraalien keräilystä, hionnasta, tutkimisesta ja käyttöesineiksi jalostamisesta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä. Yhdistys tekee aktiivista työtä kiviharrastuksen ja tietämyksen edistämiseksi, sekä samalla tukee ja kehittää alan harrastustoimintaa. Panostamme erityisesti suomalaisten jalokivien ja korukivien tuntemukseen, keräilyyn ja hiontaan. Yhdistyksemme järjestää kursseja, joilla neuvotaan ...jatka lukemista "Lahden Jalo- ja korukiviyhdistyksen näyttely Lahden pääkirjaston näyttelytilassa 1.-28.2.2019"

Lue lisää »

15:00

Nordean digiopastus

helmikuu 25, 2019 15:00 - 16:30
Liipolan kirjastopiste, Ostoskatu 3
Lahti, 15500 Suomi
+ Google Map

Maanantaina 25.2. klo 15.00 - 16.30 Liipolan kirjastossa Nordean asiantuntijat opastavat oman laitteen peruskäytössä sekä digitaalisten palveluiden ja sähköisen tunnistautumisen käytössä. Ota mukaan oma mobiililaite ja pankkitunnukset. Osallistua voi oman aikataulun mukaan. Myös muiden pankkien asiakkaat tervetulleita. Opetellaan yhdessä sähköinen tunnistautuminen, joka on avain moniin digitaalisiin palveluihin. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat