Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - helmikuu 26, 2019

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Koko päivä

Renkomäen kirjaston kuvakisa

tammikuu 22 - helmikuu 28

  Renkomäen kirjasto järjestää valokuvakisan Instagramissa. Aihe: Kirjastokäynti. Esim. mitä lainasit, tai mitä teit kirjastossa. Voit käsitellä aihetta haluamallasi tavalla. Kuvan tulee olla sinun itsesi ottama. Kirjastolla on oikeus käyttää kuvia esimerkiksi markkinoinnissaan. Otathan huomioon myös Instagramin säännöt. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 13-vuotta täyttäneet. Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramin kautta. Instagram ei ole osallisena kilpailussa. Osallistumalla ...jatka lukemista "Renkomäen kirjaston kuvakisa"

Lue lisää »

Lahden Jalo- ja korukiviyhdistyksen näyttely Lahden pääkirjaston näyttelytilassa 1.-28.2.2019

helmikuu 1 - helmikuu 28
Lahden pääkirjasto, Kirkkokatu 31
Lahti, Päijät-Häme 15140 Suomi
+ Google Map

Näyttelyssä pääset tutustumaan laaja-alaisesti yhdistyksemme toimintaan. Lahden Jalo- ja korukiviyhdistyksen tarkoituksena on toimia kivien ja mineraalien keräilystä, hionnasta, tutkimisesta ja käyttöesineiksi jalostamisesta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä. Yhdistys tekee aktiivista työtä kiviharrastuksen ja tietämyksen edistämiseksi, sekä samalla tukee ja kehittää alan harrastustoimintaa. Panostamme erityisesti suomalaisten jalokivien ja korukivien tuntemukseen, keräilyyn ja hiontaan. Yhdistyksemme järjestää kursseja, joilla neuvotaan ...jatka lukemista "Lahden Jalo- ja korukiviyhdistyksen näyttely Lahden pääkirjaston näyttelytilassa 1.-28.2.2019"

Lue lisää »

09:00

Pehmolelujen yö Heinolan kirjastossa

helmikuu 26 09:00 - helmikuu 27 16:00

Tuo pehmolelusi yökylään tiistaina 26.2.2019 Heinolan kirjastoon! Heinolan kirjastossa vietetään koulujen talvilomaviikolla pehmolelujen yötä. Kaikki halukkaat pehmolelut pääsevät silloin yökylään kirjastoon. Tuo pehmoinen kaverisi kirjastoon tiistaina 26.2. klo 9.00 – 19.00 välillä ja hae se seuraavana päivänä kotiin klo 12.00 – 16.00. Pehmoleluille on luvassa kaikenlaista hauskaa puuhaa ja niiden seikkailuista julkaistaan kuvia kirjaston sosiaalisessa ...jatka lukemista "Pehmolelujen yö Heinolan kirjastossa"

Lue lisää »

18:00

JazzSoi kirjastolla

helmikuu 26 18:00 - 19:30
Pääkirjaston auditorio, Kirkkokatu 31
Lahti, 15141 Suomi
+ Google Map

Tiistaina 26.2. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa esiintyy kokoonpano JazzSoi. Ryhmän muodostavat laulajat Katja Koistinen ja Baby Boy Varhama, pianisti Matti Hussi ja kontrabasisti Antti Akkanen. Ohjelmisto koostuu Amerikan suuresta laulukirjasta valituista paloista, jazzstandardeista, joista nelikko on tehnyt omannäköisensä sovitukset. Konserttiin on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat