Siirry sisältöön

Keskiviikkona 19.1. klo 14 Lahden kaupunginkirjaston Youtube-kanavalla ja verkkosivuilla julkistetaan Lastu-kirjastojen uusi, yhteinen pelidiplomi vuodelle 2022.

Pelidiplomi edistää pelilukutaitoa ja tukee peliharrastusta. Vuoden 2022 pelidiplomin uudistetuista pelikategorioista löytyy monipuolisesti uutta ja nostalgista pelattavaa, aloittelijoista konkareille. Julkistamista voit seurata osoitteessa youtube.com/lahdenkirjasto

Kaksi henkilöä pelaa Minecraft-lautapeliä

HUOM! Järjestetään toistaiseksi etänä kokoontumisrajoitusten ajan.

Parillisten viikkojen tiistaisin kello 17-20 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa kokoontuu nuorten roolipelikerho. Koe huimia seikkailuja, eläydy hahmoon ja ole osa tarinaa! Kerhossa tutustutaan pöytäroolipelaamiseen alkeista asti ja opastetaan kokeneempia pelaajia omien pelien järjestämiseen. Kerho on suunnattu 13–20-vuotiaille nuorille.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: ilona.riekkola@lahti.fi tai txt/whatsapp 044 482 0938. Mukaan voi tulla milloin vain, myös kesken kauden. Paikkoja rajoitetusti, ensikertalaiset ovat aina etusijalla. Game Över-viikolla 3.-9.5. ensikertalaiset ovat erityisen tervetulleita kokeilemaan, pelinä Dungeons & Dragons 5th edition!

Kevään kokoontumiset alkavat 12.1. ja päättyvät 1.6. Jos rajoitukset edellyttävät, kerho järjestetään etänä Teams-ympäristössä, jolloin osallistumiseen tarvitsee Internet-yhteyden ja kuulokemikrofonin.

Lisätietoja siitä, mitä roolipelaaminen on, löydät Roolipelitiedotuksen sivuilta (avautuu uuteen ikkunaan).

Roolipelikirjoja, -noppia ja hahmolomakkeita.