Siirry sisältöön

HUOM! Tämän viikon roolipelikerho on peruttu.

Parittomien viikkojen tiistaisin kello 17-20 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa kokoontuu nuorten roolipelikerho. Kerhossa kirjastonhoitaja Ilona johtaa aloittelijoille (ja kokeneemmillekin) sopivia pöytäroolipelejä. Jokaiselle pelikerralle mahtuu kuusi pelaajaa: etusijalla ovat aina vähiten pelanneet. Kerho on suunnattu n. 13-20-vuotiaille nuorille, sukupuoleen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta.

Ennakkoilmoittautumista tai aiempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan mielikuvitusta ja kokeilunhalua. Myös kaikki tarvittavat välineet - nopat ja kirjoitustarvikkeet - tarjoaa kirjasto. Puhetaito tarvitaan omasta takaa.

Syksyn 2020 kokoontumiset alkavat 8.9. ja päättyvät 15.12. Kerhon tila on vaihtunut toisen kerroksen Monitoimitilaan, jotta voimme paremmin huomioida turvavälit ja hygieniaohjeet.

Lisätietoja siitä, mitä roolipelaaminen on, löydät Roolipelitiedotuksen sivuilta (avautuu uuteen ikkunaan).

Roolipelikirjoja, -noppia ja hahmolomakkeita.

 

Lahti goes gaming -tapahtuman logo
Lahden pääkirjastolla torstaina 24. syyskuuta klo 13-19 voi osallistua rentoon peliturnaukseen, jonka järjestää Lahden nuorten työllisyyspalvelujen projektipaja yhdessä Lahden kaupunginkirjaston kanssa.
Turnauksen peleinä Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch, PEGI-3) sekä Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo Switch, PEGI-12).
Tapahtuma järjestetään turvavälit ja hygieniaohjeet huomioiden. Tapahtuma striimataan mahdollisuuksien mukaan.
Ilmoittaudu mukaan 23.9. mennessä täyttämällä lomake (avautuu uuteen ikkunaan).
Lisätietoja tapahtumasta myös Facebook-tapahtumassa (avautuu uuteen ikkunaan) ja Instagramissa @toimiprojektistudio (avautuu uuteen ikkunaan).