Siirry sisältöön
Koko päivä

Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

Vapaa akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttelyn "Kerroksia" osana nähdään kirjastossa toukokuussa julisteita ja kolmiulotteisia teoksia. Kuvituksen ja graafisen suunnittelun nuoret pohtivat töissään rauhan käsitettä. Kuvataiteen opintojen osana on plastisen sommittelun kurssilla muotoiltu ...jatka lukemista "Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely"

Kevätkarnevaalit Launeen kirjastossa

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Lauantaina 25.5.2024 klo 10-13 Launeen kirjastossa. Launeen asukas- ja omakotiyhdistys järjestää perinteiset Launeen kevätkarnevaalit lauantaina 25.5. klo 10–13 Launeen kirjaston pihapiirissä. Markkinahenkisessä tapahtumassa on perinteisesti peräkonttikirppis, arpajaiset ja buffetti. Lisäksi tapahtumassa julkistetaan vuoden launeelainen ja päästään nauttimaan vaihtuvasta ohjelmasta, kuten musiikista. Päivän jälkeen klo 13 kirjailijavieraana Marjo Ahlsten. Kevätkarnevaalit on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma. ...jatka lukemista "Kevätkarnevaalit Launeen kirjastossa"

Kirjailijavieraana Marjo Ahlsten Launeen kirjastossa

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Lauantaina 25.5. klo 13 Launeen kirjastossa Lahtelainen tutkija ja tietokirjailija Marjo Ahlsten saapuu kirjailijavieraaksi Launeen kirjastoon kevätkarnevaalien jälkeen lauantaina 25.5. klo 13. Ahlstenin uusin teos Naiskaarti 1918 kertoo Valkeakosken naiskaartin taistelusta Suomen sisällissodassa. Keitä nämä naiset olivat, miten Valkeakosken naiskaarti syntyi ja missä ja miten se taisteli? Mikä oli kaartilaisten osuus Valkeakosken herrojen murhiin, ja ...jatka lukemista "Kirjailijavieraana Marjo Ahlsten Launeen kirjastossa"