Siirry sisältöön
Koko päivä

Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

Vapaa akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttelyn "Kerroksia" osana nähdään kirjastossa toukokuussa julisteita ja kolmiulotteisia teoksia. Kuvituksen ja graafisen suunnittelun nuoret pohtivat töissään rauhan käsitettä. Kuvataiteen opintojen osana on plastisen sommittelun kurssilla muotoiltu ...jatka lukemista "Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely"

Perhekahvila Ahtialassa

Ahtialan kirjasto Alasenkatu 2

Tiistaina 14.5. klo 9.30–11.30 Ahtialan kirjastossa Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat kaikille avoimia, matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, ...jatka lukemista "Perhekahvila Ahtialassa"

Kärpäsen kirjaston lukupiiri

Kärpäsen kirjasto Kasakkamäentie 16, Lahti

Tiistaina 14.5. klo 17-18.30 Kärpäsen kirjastossa Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia luetusta. Voit osallistua joka kerralle tai vain haluamallesi. Lukupiirikirjan voit hankkia itsenäisesti tai kysyä kirjaa Kärpäsen kirjastosta. Kevään kirjat: 14.5. ...jatka lukemista "Kärpäsen kirjaston lukupiiri"

Featured Suositeltu

Pride-viikko pääkirjastossa: Sateenkaarihistorian luento tiistaina 14.5.2024

Lahden pääkirjasto / auditorio Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 14.5. klo 17.30 Lahti Pride 2024 viikkoa vietetään 13.-19.5. teemalla "Vahvuutena Moninaisuus", joka juhlistaa yhteisön moninaisuutta sen rikkautena ja voimavarana. Pride -viikon tavoitteena on edistää sateenkaarevan yhteisön yhdenvertaista asemaa yhteiskunnassa ...jatka lukemista "Pride-viikko pääkirjastossa: Sateenkaarihistorian luento tiistaina 14.5.2024"