Siirry sisältöön
Koko päivä

Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

Vapaa akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttelyn "Kerroksia" osana nähdään kirjastossa toukokuussa julisteita ja kolmiulotteisia teoksia. Kuvituksen ja graafisen suunnittelun nuoret pohtivat töissään rauhan käsitettä. Kuvataiteen opintojen osana on plastisen sommittelun kurssilla muotoiltu ...jatka lukemista "Lahden Vapaan akatemian Taidekoulutuksen kevätnäyttely"

Perhekahvila Ahtialassa

Ahtialan kirjasto Alasenkatu 2

Tiistaina 14.5. klo 9.30–11.30 Ahtialan kirjastossa Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat kaikille avoimia, matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, ...jatka lukemista "Perhekahvila Ahtialassa"

Kärpäsen kirjaston lukupiiri

Kärpäsen kirjasto Kasakkamäentie 16, Lahti

Tiistaina 14.5. klo 17-18.30 Kärpäsen kirjastossa Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia luetusta. Voit osallistua joka kerralle tai vain haluamallesi. Lukupiirikirjan voit hankkia itsenäisesti tai kysyä kirjaa Kärpäsen kirjastosta. Kevään kirjat: 14.5. Karin Collins: Säilyt sydämessäin

Lukulemmikki Vieno Launeen kirjastossa

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Tiistaina 14.5. klo 17.30 Launeen kirjastossa Lukuhetki lemmikille tarjoaa lapselle rauhallisen ja turvallisen tilaisuuden lukea ääneen kenenkään tuomitsematta tai häiritsemättä. Lukulemmikkimme Vieno on iloinen ja ihmisrakas cockerspanieli. Yhden lukijan lukuhetki kestää 10–15 minuuttia. Varaa lukuhetki ennakkoon laune.kirjasto@lahti.fi tai 044 416 3513.

Featured Suositeltu

Pride-viikko pääkirjastossa: Sateenkaarihistorian luento tiistaina 14.5.2024

Lahden pääkirjasto / auditorio Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 14.5. klo 17.30 Lahti Pride 2024 viikkoa vietetään 13.-19.5. teemalla "Vahvuutena Moninaisuus", joka juhlistaa yhteisön moninaisuutta sen rikkautena ja voimavarana. Pride -viikon tavoitteena on edistää sateenkaarevan yhteisön yhdenvertaista asemaa yhteiskunnassa sekä vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta, ja luoda mahdollisuuksia kohtaamisille sekä uuden oppimiselle. Lahden kaupunginkirjasto on mukana liputtamassa tärkeän asian puolesta ja mahdollistamassa yhteisiä tavoitteita toimiessaan yhteistyössä ...jatka lukemista "Pride-viikko pääkirjastossa: Sateenkaarihistorian luento tiistaina 14.5.2024"

Kirjailijavieraana Antto Terras

Tiistaina 14.5. klo 18.00 Lahden pääkirjaston tapahtuma-alueella. Loppukevään kirjailijavieraaksi saapuu kirjailija ja koomikko Antto Terras. Hänet tunnetaan parhaiten humoristisista true crime -tietoteoksistaan kuten Stockmann Yard (Like 2015) ja Verinen Venäjä (Into 2023). Viroon sijoittuvan Kill Tallinn -dekkarisarjan ensimmäiset osat ilmestyvät kesän 2024 kynnyksellä. Esityksessään Terras kertoo tuotannostaan sekä tiestään kirjailijaksi. (Kuva: Mika Levälampi)