Siirry sisältöön
Koko päivä

Puupuhaltimien kevätpuhallus

Lahden pääkirjasto / musiikkialue (2.krs) Kirkkokatu 31, Lahti

Torstaina 4.4. klo 16 - 17.30 Lahden pääkirjaston musiikkialueella kuullaan livemusaa: Puupuhaltajien kevätpuhallus, kun Lahden konservatorion oppilaat saapuvat kirjastolle. Konservatorion opiskelijat esiintyvät lukuisissa eri kohteissa (myös konservatoriolla) osana Tutustu soittimiin -tapahtumaviikkoa 2.- 6.4.2024. Konsertissa kuultavia soirttimia ovat ainakin huilu, nokkahuilu, oboe, klarinetti ja saksofoni. Lämpimästi tervetuloa!

Magic-kerho Asikkalan kirjastolla!

Asikkalan kirjasto Asikkalantie 21, Vääksy

Asikkalan kirjastolla järjestettävässä Magic-kerhossa on tarkoituksena yhdessä tutustua, harjoitella ja oppia pelaamaan Magic the Gathering korttipeliä. Kerhoa pyörittää kokenut pelin veteraani Tuomo Numari Asikkalasta. Mistä on kyse? Magic: The Gathering, lyhyesti Magic tai MTG, on maailman ensimmäinen keräilykorttipeli. Sen on alunperin kehittänyt Richard Garfield, ja julkaissut Wizards of the Coast -vuonna 1993. Peli aloitti aikoinaan kokonaan uudenlaisen keräilykorttipelien pelityypin. Nykyään aktiivisia Magic-pelaajia arvioidaan olevan ...jatka lukemista "Magic-kerho Asikkalan kirjastolla!"

Sanoista voimaa Nastolassa

Nastolan kirjasto Toritie 6, Lahti

Torstaina 4.4. klo 17.00–18.30 Nastolan kirjastossa Nastolan kirjoituspiirissä jatketaan lempeällä otteella itseilmaisuharjoitusten parissa.  Tehdään helppoja harjoituksia, jotka sopivat niin aloitteleville kuin edistyneillekin kirjoittajille. Keväällä vielä 2.5. klo 17.00–18.30. Ryhmää ohjaa Lotta Joentausta. Tiedustelut ja ilmottautumiset tl.joentausta@gmail.com tai 0449637561.