Siirry sisältöön
Koko päivä

Lentokala-kuvakirjanäyttely 1.11.-30.11.2023 Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Lentokala-kuvakirjanäyttely esillä 1.11.–30.11.2023 Lahden pääkirjaston lasten palvelualueella. Tervetuloa tutustumaan! Lentokala (Kustannus-Mäkelä, 2023) on sanaton kuvakirja, joka kertoo taianomaisen tarinan lohikäärmeen ja kultakalan ystävyydestä. Voiko kultakalakin oppia lentämään, jos se tarpeeksi ...jatka lukemista "Lentokala-kuvakirjanäyttely 1.11.-30.11.2023 Lahden pääkirjastossa"

Erätauko-keskustelu: tulevaisuuden musiikkipalvelut

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

Torstaina 23.11. klo 14-16 Lahden pääkirjaston Päijät-Häme huoneessa keskustellaan tulevaisuuden musiikkipalveluista. Keskustelun tavoitteena on pohtia sitä, mitä kirjaston tarjoamat musiikkipalvelu ovat ja mitä ne voisivat olla. Samalla keskutellaan myös siitä, millainen merkitys kirjastolla ja sen tarjoamilla musiikkipalveluilla ylipäätään on ihmisten elämässä. Keskustelussa käytetään Erätauko-menetelmää, joka on tasavertainen ja luottamuksellinen tapa keskustella. Tapahtuma on osa Minun ...jatka lukemista "Erätauko-keskustelu: tulevaisuuden musiikkipalvelut"

Mielenterveysviikon kirjailijavieraana Kati Sarvela

Torstaina 23.11.2023 klo 17.30 Lahden pääkirjaston tapahtuma-alueella. Mielenterveysviikon kirjailijavieras Kati Sarvela on tietokirjailija, hammaslääkäri, terapeutti ja traumainformoidun työotteen pioneereja Suomessa. Sarvela kertoo vierailunsa aikana teoksistaan sekä omasta henkilökohtaisesta toipumismatkastaan. Viimeisimmässä ...jatka lukemista "Mielenterveysviikon kirjailijavieraana Kati Sarvela"