Siirry sisältöön
Koko päivä

Kun kohtaat avaruusolennon: KAUK-näyttely Lahden pääkirjaston lasten alueella

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

ma 17.7. − su 24.9. Lahden pääkirjaston lasten alueella Oletko joskus kohdannut avaruusolennon? Nyt siihen on mahdollisuus! "Kun kohtaat avaruusolennon"-kuvakirja astuu ulos kansistaan vuorovaikutteisessa KAUK-näyttelyssä. Petri Tammisen kirjoittaman ja Valpuri ...jatka lukemista "Kun kohtaat avaruusolennon: KAUK-näyttely Lahden pääkirjaston lasten alueella"

Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry:n jäsenten kesäisiä pihapiiri- ja maalaisaiheisia pienoishuoneita ja dioraamoja esillä Lahden pääkirjaston vitriineissä elokuun ajan

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

Tule ihastelemaan tunnelmallista navettaa ja kurkkaa huussin taakse. Kasvihuoneissa kukoistavat kukkaset ja maitolaiturin vieressä tehdään heinää. Kyläpuodista voi hakea virvokkeita kuuman päivän virkistykseksi. Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry:n näyttely on esillä 1.-31.8.2023 ...jatka lukemista "Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry:n jäsenten kesäisiä pihapiiri- ja maalaisaiheisia pienoishuoneita ja dioraamoja esillä Lahden pääkirjaston vitriineissä elokuun ajan"