Siirry sisältöön
Koko päivä

Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Lahden pääkirjaston aulassa 1.-30.9.2022.

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

Miltä näyttää ihminen, jolla on harvinainen sairaus? Millaista on elämä harvinaissairauden kanssa? Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttelyssä pääset tutustumaan harvinaissairaan arkeen kuvina ja tarinoina. Harvinainen sairaus vaikuttaa sairastuneen arkeen ja läheisten elämään monin eri tavoin. Elämä voi kuitenkin olla hyvää sairaudesta huolimatta. Hyvään elämään kuuluu paljon erilaisia asioita, jotka ovat jokaiselle omanlaisia. Marraskuun 2021 alusta Suomea ...jatka lukemista "Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Lahden pääkirjaston aulassa 1.-30.9.2022."

Käynnissä oleva

Asikkalan kirjaston liikunnalliset satutuokiot

Asikkalan kirjasto Asikkalantie 21, Vääksy

Ota suunnaksi Asikkalan kirjaston satunurkkaus torstaina 8.9. klo 9-9:45. Kuunnellaan satuja, leikitään ja liikutaan yhdessä! Soveltuu parhaiten yli 3-vuotiaille.

Salasaaren salapaja Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Torstaina 8.9. klo 17.30 Lahden pääkirjastossa järjestetään Salasaaren salapaja, joka kutkuttaa mielikuvitusta ja kutsuu seikkailemaan! Salapajassa kokeillaan yhdessä mitä seikkailija ehtii tehdä tiimalasillisen aikana, kootaan karttoja, kuunnellaan simpukoita sekä tallennetaan tarinoita Seikkailijoiden talon kirjastoon. Salapajoja vetää Silja Sillanpää. Työpaja kestää 45 minuuttia, suositellaan 4-9-vuotiaille. Ilmoittautuminen etukäteen lasten ja nuorten palveluihin tai soittamalla puh. 044 018 ...jatka lukemista "Salasaaren salapaja Lahden pääkirjastossa"

Kirjailijavieraana Eppu Nuotio: Kirja kirjalta

Kirjailija Eppu Nuotio vierailee Heinolan kirjastossa torstaina 8.9.2022 klo 18 alkaen. Hän kertoo kirjailijantyöstään, kirjoistaan ja näytelmistään. Sata kirjaa kirjoittanut Nuotio on kirjallisuuden moniottelija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu kirjojen lisäksi musikaaleja, TV-ohjelmia ja konserttikäsikirjoituksia. Hänen kynänsä taipuu niin jännityksen kuin romantiikkaankin. Eppu Nuotion uusimpia kirjoja ovat kutkuttava ja elämänmakuinen rakkaustarina Niin kuin vierasta maata, sekä ...jatka lukemista "Kirjailijavieraana Eppu Nuotio: Kirja kirjalta"