Siirry sisältöön
Koko päivä

Kirjavat rivit Liipolan kirjastossa

Liipolan kirjastopiste Ostoskatu 3, Lahti

Tiistaina 16.8. Kirjavat rivit Liipolan kirjastossa klo 10-12. Liipolan kirjastossa kokoonnutaan kuuntelemaan novelleja ja tekemään omia käsitöitä. Tapahtumaa vetää Tuula Parkkola. Syksyllä 2022 kokoonnutaan 16.8., 5.9., 27.9., 17.10., 8.11. sekä 28.11. Päivät vuorottelevat ma ja ti välillä. Lisätiedot Liipolan kirjastosta liipola.kirjasto@lahti.fi tai 044 416 3514. Tervetuloa uudet ja vanhat yhdessä neulomaan, virkkaamaan ja kuuntelemaan ääneen luettuja ...jatka lukemista "Kirjavat rivit Liipolan kirjastossa"

Sysmän kirjaston lukupiiri

Sysmän kirjasto Valittulantie 5, Sysmä

Tiistaina 16.8. klo 17.00–18.30 Sysmän kirjastossa, kokoustila Ilola. Rento ja iloinen, kaikille sopiva lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kirjaston ILOLA-huoneessa. Luemme sopivan pituisia kirjoja ja kokoonnumme keskustelemaan niistä. Varaa ja lue teos ja tule jakamaan lukukokemuksesi muiden kanssa. Voit tulla mukaan yhden kerran tai silloin tällöin, lukupiiriin ei tarvitse ilmoittautua. Syksyn 2022 kirjat ovat 16.8. Per ...jatka lukemista "Sysmän kirjaston lukupiiri"

Kirjailijavieraina Ina Ruokolainen & Nenne Hallman Kolmen naisen kirjeitä – Rakkaudesta, surusta ja luopumisesta

Lahden pääkirjasto / auditorio Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 16.8. klo 17.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa kirjailijavieraina Ina Ruokolainen & Nenne Hallman. Mitkä ratkaisut ja elämän yllätykset ovat ottaneet koville, ja mitkä puolestaan ovat tuoneet lisää vapautta ja vaihtoehtoja? Ina Ruokolainen, Nenne Hallman ja Suvi Ahola pohtivat näitä kysymyksiä teoksessa Kolmen naisen kirjeitä – Rakkaudesta, surusta ja luopumisesta (Into 2022). Kirjailijavierailulla teoksen tekijöistä kaksi ...jatka lukemista "Kirjailijavieraina Ina Ruokolainen & Nenne Hallman Kolmen naisen kirjeitä – Rakkaudesta, surusta ja luopumisesta"

Luovan kirjoittamisen työpaja Sysmän kirjastossa

Sysmän kirjasto Valittulantie 5, Sysmä

Ti 16.8. klo 18.00-19.30 Sysmän kirjastossa. Tervetuloa kirjoittamaan! Kolme kertaa kokoontuvassa rennossa työpajassa kokeillaan erilaisia matalan kynnyksen kirjoitusharjoituksia, joiden avulla ideoita ja tekstejä syntyy kuin varkain. Tekstien arvioimisen sijaan keskitymme luovuuden herättelyyn ja kirjoittamisen ilon etsimiseen. Mukaan tarvitset vain kirjoitusvälineet ja uteliaan mielen. Aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta ei tarvita, ja osallistua voi niin moneen tapaamiseen ...jatka lukemista "Luovan kirjoittamisen työpaja Sysmän kirjastossa"