Siirry sisältöön
Koko päivä
Käynnissä oleva

Kakkosten kukkaniitty

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Lotilan koulun kakkosluokkalaiset tuovat toukokuun ajaksi kukka-aiheisia kuvataidetöitään Lahden pääkirjaston lasten alueen näyttelyseinille sekä Aapis-aiheisia käsitöitä ja kirjoja vitriineihin.

Storytime in English at Lahti City Library

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Torstaina 12.5. klo 10.00 Lahden pääkirjaston satuhuoneessa pidetään englanninkielinen satutuokio. Englanninkielisiä satutuokioita järjestetään joka kuukauden toisena torstaina. Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen lasten ja nuorten palveluihin tai puh. 044 018 7106. Welcome to English language storytime on the second Thursday of every month at 10.00 AM. Groups are asked reserve their places beforehand by calling 044 ...jatka lukemista "Storytime in English at Lahti City Library"

Puhetta pyhästä: Mitä on henkisyys?

Torstaina 12.5. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa on vieraana Helsingin yliopiston uskontotieteen professori Terhi Utriainen. Mistä on kyse henkisyydeksi kutsutussa ilmiössä? Millä tavoin se on tullut näkyväksi ajassamme ja mihin sen suosio perustuu? Millaisia ilmenemismuotoja ilmiöllä on ja mitä sen taustalta löytyy? Onko henkisyys uskontoa vai jotain muuta? Terhi Utriainen on tutkinut muun muassa kansanomaista ...jatka lukemista "Puhetta pyhästä: Mitä on henkisyys?"