Siirry sisältöön
Koko päivä

Fanikulttuuriviikko Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

Lahden pääkirjastolla järjestetään syyslomalla (25.–30.10.) fanikulttuurille omistettu teemaviikko, jolloin esillä ovat sekä fanikulttuurin kuluttaminen että itse tekeminen. Luvassa on muun muassa esitelmä K-popista, haastattelut tubettaja Jennysvoicesilta ja sarjakuvataiteilija Sophie LaBellelta sekä Soturikissat Instagram-live. Tapahtumaviikolla edustetuksi tulee niin musiikki, taide, fanifiktio kuin verkkosarjakuvatkin. Monet tapahtumista striimataan. Tiistai 26.10. Klo 14–16 Soturikissateemaista askartelua, lasten ja nuorten alue. ...jatka lukemista "Fanikulttuuriviikko Lahden pääkirjastossa"

Vieraana tubettaja Jennysvoices (striimataan)

Lahden pääkirjasto / auditorio Kirkkokatu 31, Lahti

Perjantaina 29.10. klo 17 Lahden pääkirjaston auditoriossa vierailee tubettaja Jennysvoices. Jennysvoices eli Jenny Pitkänen on itseoppinut näyttelijä, joka on toiminut ääninäyttelijänä erilaisissa piirretyissä sekä peleissä. Hän on vuodesta 2015 tehnyt Youtubeen videoita, joiden aiheena on muun muassa imitaatiot ja fanidubbaukset. Esitys striimataan eli sitä voi seurata myös suorana verkossa Lahden kaupunginkirjaston Youtube-kanavalla. Tapahtuma on osa ...jatka lukemista "Vieraana tubettaja Jennysvoices (striimataan)"

K15-kauhusatutuokio (striimataan)

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

Perjantaina 29.10. klo 18.30 Lahden pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alueella järjestetään K15-kauhusatutuokio. Illat pimenevät entisestään, kurpitsalyhdyt irvistävät silmät loimottaen ja Halloween on ihan nurkan takana. Tule virittäytymään tunnelmaan hyytävien kauhutarinoiden avulla! Tapahtuma striimataan eli sitä voi seurata myös suorana verkossa kirjaston Instagram-tilillä (@lahtikirjasto). Tapahtuma on osa syyslomalla järjestettävää #fanikulttuuriviikkoa.

Taskulampun valossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Perjantaina 29.10. klo 19 Lahden pääkirjaston lasten ja nuorten alue pimenee näin Halloweenin kynnyksellä viimeiseksi aukiolotunniksi. Tule seikkailemaan hyllyjen väliin ja lainaamaan kammottavia kertomuksia pimeässä. Ota oma taskulamppu mukaan ja saavu pimeään kirjastoon!