Siirry sisältöön
Koko päivä

Fanikulttuuriviikko Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

Lahden pääkirjastolla järjestetään syyslomalla (25.–30.10.) fanikulttuurille omistettu teemaviikko, jolloin esillä ovat sekä fanikulttuurin kuluttaminen että itse tekeminen. Luvassa on muun muassa esitelmä K-popista, haastattelut tubettaja Jennysvoicesilta ja sarjakuvataiteilija Sophie LaBellelta sekä Soturikissat Instagram-live. Tapahtumaviikolla edustetuksi tulee niin musiikki, taide, fanifiktio kuin verkkosarjakuvatkin. Monet tapahtumista striimataan. Tiistai 26.10. Klo 14–16 Soturikissateemaista askartelua, lasten ja nuorten alue. ...jatka lukemista "Fanikulttuuriviikko Lahden pääkirjastossa"

Soturikissapäivä

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 26.10. Lahden pääkirjastolla vietetään Soturikissapäivää. Klo 14–16 Soturikissateemaista askartelua lasten ja nuorten alueella. Klo 16–17 Soturikissateemainen Instagram-live @lahtikirjasto-tilillä, yhteistyössä Tikkurilan kirjaston kanssa. Tervetuloa! Tapahtuma on osa syyslomalla järjestettävää #fanikulttuuriviikkoa.

Vinkkejä digitaalisen taiteen tekoon

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 26.10. klo 18–18.45 Lahden pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alueella keskustellaan digitaalisen taiteen tekemisestä. Kiinnostaako digitaalisen taiteen tekeminen? Kuvittaja Anssi Vaalio kertoo aloittelijoille vinkkejä miten ja millä välineillä digitaalista taidetta tehdään. Tapahtuma on osa syyslomalla järjestettävää #fanikulttuuriviikkoa.