Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - helmikuu 17, 2021

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Käynnissä oleva

Kirjoituskilpailu Lahden ja luonnon ystäville

helmikuu 4 08:00 - helmikuu 28 20:00

Lahden kirjastot kutsuvat kaikenikäiset osallistumaan kirjoituskilpailuun, jossa etsitään lahtelaiseen luontoon sijoittuvia tarinoita ja kaunokirjallisia tekstejä. Osallistumisaikaa on 28.2. saakka. Palkintoina voittajille on luvassa Tiina Konttilan tai Anssi Vaalion luomat kuvitukset oman tekstin pohjalta. Osallistujille on jaossa myös 50 €:n lahjakortteja Lahden kaupungin kulttuuripalveluihin. Kilpailu on osa Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden tapahtumia. Kirjoituskilpailun voittajat julkaistaan yhteisessä tilaisuudessa 21.4. ...jatka lukemista "Kirjoituskilpailu Lahden ja luonnon ystäville"

Lue lisää »

Kirjailijavieraana Matti Vilkki

helmikuu 11 18:00 - helmikuu 18 19:00
Lahden pääkirjasto / auditorio, Kirkkokatu 31
Lahti, 15140 Suomi
+ Google Map

Torstaina 11.2. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa Lahtelaislähtöinen kirjailija Matti Vilkki kertoo novellikokoelmastaan Suojattu elämä ja työstään kirjailijana. Suojattu elämä on Vilkin esikoisteos. Novelleissa liikutaan Lahdessa, kaupungin lähiöissä ja sen kaduilla. Elämää tarkastellaan usein nuoren ihmisen näkökulmasta. Tapahtuma striimataan eli sitä voi seurata myös suorana tapahtuman Facebook-sivuilla osoitteessa https://facebook.com/lahdenkaupunginkirjasto(avautuu uuteen välilehteen).

Lue lisää »

17:00

Haastattelussa Yeboyah

helmikuu 17 17:00 - 18:00

Huom! Tapahtuma järjestetään ainoastaan etälähetyksenä. Keskiviikkona 17.2. klo 17.00 Lahden kaupunginkirjaston Facebookissa. Yeboyah tunnetaan kantaaottavana räppärinä ja DJ:nä. Vuonna 2019 ilmestynyt Elovena-EP toi artistille Emma-ehdokkuuden "Vuoden tulokas" -kategoriassa. D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -kollektiivissakin vaikuttava artisti lukeutuu suomalaisen hip hop-kentän kiinnostavimpiin tekijöihin. Haastattelussa Yeboyah kertoo ajatuksia musiikista ja biisinteosta. Haastattelussa päästään myös kurkistamaan tarinoihin biisien takaa. Artistia haastattelee kirjastonhoitaja ...jatka lukemista "Haastattelussa Yeboyah"

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat