Siirry sisältöön

Opiskelutiloja

Hollolan kirjasto

Hollolan pääkirjastossa on hiljainen tila opiskelua varten.

Lahden pääkirjasto

Pääkirjaston ryhmätyötiloja (Pilke ja Puru) voi käyttää mm. ryhmätöihin, opiskeluun, työskentelyyn, pieniin kokoontumisiin ja verkkopalavereihin.

Käyttösäännöt:

  • Ryhmätyötilat voi varata kolmeksi (3) tunniksi päivässä
  • Tilan voi varata 1-6 hengelle
  • Tilavarauksia voi olla voimassa vain yksi kerrallaan
  • Jos varaaja ei saavu 15 minuutin kuluessa varauksen alkamisajasta, varaus peruuntuu
  • Työtilan käyttö ei saa aiheuttaa häiriötä kirjaston asiakkaille. Työtilat on tarkoitettu ei-kaupallisiin tarkoituksiin ja niitä ei voi käyttää maksullisiin tilaisuuksiin.

Voit varata Pilkkeen ja Purun käyttöösi Timmi-tilavarausjärjestelmästä, pääkirjaston aikuisten palvelupisteestä, puhelimitse 044 416 3519 palveluaikana: ma-pe 10-20 (kesäaikaan 10-19), la ja su 10-16 (kesäaikaan vain la 10-16).

Ryhmätyötila Pilkkeen varauskalenteri (linkki Timmi-tilavarausjärjestelmään)

Ryhmätyötila Purun varauskalenteri (linkki Timmi-timmitilavarausjärjestelmään) 

Opintotila

Lehtisalin yhteydessä (2. krs) on Opintotila, jota ei tarvitse varata ennakkoon. Opintotilaa voi vapaasti hyödyntää työskentelyyn ja ryhmätöiden tekemiseen.

Hiljainen tila

Lahden pääkirjastossa lehtisalin yhteydessä on tilaa opiskelua ja työskentelyä varten. Hiljaisessa tilassa toivomme ehdotonta opiskelurauhaa.

 

Pidempää tarvetta varten pääkirjastossa on myös vuokrattavia tutkijanhuoneita.

Sysmän kirjasto

Hiljaiseen työskentelyyn ja opiskeluun tarkoitettu yhteiskäyttötila sijaitsee kirjaston toisessa kerroksessa. Tilassa on neljä työpöytää ja lukittavat kaapit tavaroiden säilytystä varten. Tilaa ei tarvitse varata etukäteen, mutta sen voi varata jos haluaa. Toimistohotelli on käytössä vuoden jokaisena päivänä omatoimisesti klo 7.00-21.00. Omatoiminen kirjastonkäyttö edellyttää kirjastokorttia, PIN-koodia ja asiakassopimusta. Asiakassopimuksen voi tehdä palveluaukioloaikoina kirjaston asiakaspalvelussa. Toimistohotelli on hiljainen tila. Puhelut ja etäkokoukset tulee pitää muualla jos tilassa on muita asiakkaita.