Siirry sisältöön

Tutkijanhuoneet

Tutkijanhuoneita varattavissa opiskelua ja tutkimustyötä varten.

Hollolan kirjaston asiakastyöhuone

Opinnäytetöiden ja tutkimusten tekijät sekä sukututkijat voivat varata käyttöönsä Hollolan pääkirjaston asiakastyöhuoneen.

Käytettävissä on tietokone Open Office –toimisto-ohjelmilla varustettuna, internet-yhteys ja skanneri/väritulostin-yhdistelmälaite. Väritulosteet maksavat euron / tuloste, mustavalkoiset 30 senttiä / tuloste.

Huoneen voi varata kerralla kolmeksi tunniksi. Varaukset asiakaspalvelunumerosta (03) 880 3270 kirjaston aukioloaikoina.

Lahden pääkirjaston tutkijanhuoneet

Lahden pääkirjaston toisessa kerroksessa on viisi tutkijanhuonetta. Huoneet ovat käytettävissä klo 7-22 kulkulupa-avaimella. Huoneita vuokrataan ensisijaisesti päätoimisille ja sivutoimisille opiskelijoille sekä tutkijoille. Harkinnan mukaan myös muuhun kirjalliseen tai tutkimukseen liittyvään työhön. Lisäksi kirjastossa on kaksi lyhytaikaiseen työskentelyyn tarkoitettua huonetta, jotka ovat käytössä kirjaston aukioloaikoina.

Toisessa lyhytaikaisen käytön huoneista on asiakkaan käytettävissä tietokone, jolla voi käyttää esim. Skypeä. Tämän huoneen voi asiakas varata itselleen yhdeksi päiväksi kerrallaan. Muissa tutkijanhuoneissa ei ole tietokoneita.

Varaukset 1 kk kerrallaan (5 huonetta).

Varaukset 1 päivästä 1 viikkoon (2 huonetta).

Vuokrat:

  • opiskelijat 75 €/kk
  • muut 150 €/kk
  • lyhytaikainen tutkijahuone 5 €/pv

Lisätietoja:
Musiikkialue 044 416 3517

Tutkijanhuoneiden_käyttösäännöt