Siirry sisältöön

Näyttelytilat

Voit varata kirjastosta tilaa näyttelyä varten.

Asikkala

Näyttelyvitriini

Kirjaston lehtisalissa on varattavissa lukollinen vitriini. Näyttelyvitriini on 250 cm leveä, 230 cm korkea ja 56 cm syvä. Näyttelyn kesto on tavallisesti neljä viikkoa.

Näyttelytila ja sermit

Aikuisten osastolla sijaitsevien kirjahyllyjen taustat ovat käytettävissä pienimuotoisia näyttelyitä varten. Näyttelyn kesto on neljä viikkoa tai sopimuksen mukaan.

Lisäksi kirjastossa on käytettävissä kaksi erilaista sermiä. Kolmeosaisessa sermissä on kiinnityspinta-alaa jokaisessa osassa molemmin puolin 77x127 cm, yksiosaisessa 86x162 cm. Sermit ovat samankorkuisia.

Kaikki näyttelytilat ovat maksuttomia.
Lisätietoja ja varaukset p. 044 7780741

Tauluja Asikkalan kirjaston näyttelytilassa.
Näyttelytila kirjahyllyjen välissä.

Heinola

Heinolan kirjastossa voi ripustaa näyttelyitä erikokoisiin sermeihin ja ikkunoihin sekä portaikkoon, jossa on vaijeriripustusjärjestelmä. Ensimmäisen ja toisen kerroksen väisen avoimen tilan kahdelle sivulle ripustettu näyttely näkyy sekä ylä- että alakertaan.

Toisessa kerroksessa on avointa tilaa reunustavat tasot, joille voidaan laittaa esimerkiksi veistoksia. Kirjastossa on kaksi vitriiniä, korkea ja matala.

Näyttelyn kesto on kaksi viikkoa tai sovittu aika. Näyttelytilojen käyttö on maksutonta.

Lisätietoja ja varaukset:

Leena Pietilä, p. 044-7976942
leena.pietila(at)heinola.fi

Hollola

Pääkirjaston kokoustilassa voidaan järjestää taidenäyttelyitä toukokuun alusta elokuun loppuun. Yksi näyttely voi kestää enintään kolme viikkoa.

Pääkirjastossa on näyttelyiden järjestämiseen myös kaksi matalaa ja kaksi korkeaa lasivitriiniä joita voi käyttää näyttelyiden järjestämiseen kirjaston tiloissa. Vitriinit ovat lukittavissa. Vitriinien käyttö on ilmaista.

Lisää tietoa Hollolan kirjaston näyttelytiloista ja vitriineistä

Lisätietoja ja varaukset:

Petri Pyyhtiä
p. 03-880 3289
petri.pyyhtia@hollola.fi

Lahti

Lahden pääkirjastossa on tilaa sekä lasten että aikuisten näyttelyille.

Lasten alueella on suuri, ilmainen näyttelytila. Näyttelyvarauksia voivat tehdä päiväkodit, koulut, kerhot yms. Tarkemmat ohjeet Lahden pääkirjastossa näyttelyn järjestäjälle.

Lisätietoa ja varaukset:
Jenna Salo
jenna.salo@lahti.fi
p. 044 416 4447

Lasten maalauksia Lahden pääkirjaston lasten alueen takaseinällä.
Näyttelytilaa lasten ja nuorten alueella

 

Pääkirjaston aulaan otetaan yhdistysten, kaupungin toimijoiden ja muiden yhteisöjen näyttelyitä. Yksityishenkilöiden näyttelyitä ei oteta. Tutustu näyttelytiloihin mieluiten paikan päällä ennen tilan varaamista. Lisätietoa Lahden pääkirjaston näyttelytilasta..

Lisätietoa ja varaukset:
Juha Sillanpää
p. 050 559 4097,
tilavaraukset.kirjasto@lahti.fi
Susanna Partanen, p. 044 416 4954, varalla

Lahden pääkirjaston aulan näyttelykalusteet: iso lasivitriini seinällä ja 4 kaksipuoleista näyttelysermiä.Lahden pääkirjaston aulan iso vitriini nyttelytilan seinustalla.

Lahden pääkirjaston aulan näyttelytila.

Lahden lähikirjastot

Ahtiala: Kirjastossa voit varata näyttelyä varten vitriinin ja näyttelyseinäkkeen sopimuksen mukaan. p. 044 416 3525 ahtiala.kirjasto@lahti.fi

Kärpänen: Kirjastossa voit varata näyttelyä varten vitriinin ja näyttelyseinäkkeen. p. 044 416 3512 karpanen.kirjasto@lahti.fi

Laune: Kirjastossa voit esitellä harrastustasi tai keräilykokoelmaasi varaamalla vitriinin tai näyttelysermejä kuukauden ajaksi. p. 044 416 3513 laune.kirjasto@lahti.fi

Orimattila

Orimattilan kirjaston näyttelytilassa esitellään aineistoa ja ajankohtaisia tapahtumia. Näyttelytilaa vuokrataan 20 euron kuukausihintaan myös yhdistyksille ja muille ulkopuolisille toimijoille, jotka haluavat esitellä toimintaansa. Vapaita aikoja voi kysyä kirjaston neuvonnasta puh. 044 781 3568.

Orimattilan näyttelytilassa kirjoja esillä kannen värin mukaan ryhmiteltynä.