Siirry sisältöön

Näyttelytilat

Voit varata kirjastosta tilaa näyttelyä varten.

Asikkalan kirjasto

Näyttelyvitriini

Kirjaston lehtisalissa on varattavissa lukollinen vitriini. Näyttelyvitriini on 250 cm leveä, 230 cm korkea ja 56 cm syvä. Näyttelyn kesto on tavallisesti neljä viikkoa.

Näyttelytila ja sermit

Aikuisten osastolla sijaitsevien kirjahyllyjen taustat ovat käytettävissä pienimuotoisia näyttelyitä varten. Näyttelyn kesto on neljä viikkoa tai sopimuksen mukaan.

Lisäksi kirjastossa on käytettävissä kaksi erilaista sermiä. Kolmeosaisessa sermissä on kiinnityspinta-alaa jokaisessa osassa molemmin puolin 77x127 cm, yksiosaisessa 86x162 cm. Sermit ovat samankorkuisia.

Kaikki näyttelytilat ovat maksuttomia.

Lisätietoja ja varaukset:
Asikkalan kirjasto, p. 044 7780741
kirjasto@asikkala.fi

Tauluja Asikkalan kirjaston näyttelytilassa.
Näyttelytila kirjahyllyjen välissä.

Heinolan kirjasto

Heinolan kirjastossa voi ripustaa näyttelyitä erikokoisiin sermeihin ja ikkunoihin sekä portaikkoon, jossa on vaijeriripustusjärjestelmä. Ensimmäisen ja toisen kerroksen väisen avoimen tilan kahdelle sivulle ripustettu näyttely näkyy sekä ylä- että alakertaan.

Toisessa kerroksessa on avointa tilaa reunustavat tasot, joille voidaan laittaa esimerkiksi veistoksia. Kirjastossa on kaksi vitriiniä, korkea ja matala.

Näyttelyn kesto on kaksi viikkoa tai sovittu aika. Näyttelytilojen käyttö on maksutonta.

Lisätietoja ja varaukset:

Leena Pietilä, p. 044-7976942
leena.pietila(at)heinola.fi

Tauluja ripustettuna portaikkoon keltaiselle tiiliseinälle.
Taidenäyttely Heinolan kirjaston portaikossa

 

Hollolan kirjasto

Pääkirjaston kokoustilassa voidaan järjestää taidenäyttelyitä toukokuun alusta elokuun loppuun. Yksi näyttely voi kestää enintään kolme viikkoa.

Pääkirjastossa on näyttelyiden järjestämiseen myös kaksi matalaa ja kaksi korkeaa lasivitriiniä joita voi käyttää näyttelyiden järjestämiseen kirjaston tiloissa. Vitriinit ovat lukittavissa. Vitriinien käyttö on ilmaista.

Lisää tietoa Hollolan kirjaston näyttelytiloista ja vitriineistä

Lisätietoja ja varaukset:

Petri Pyyhtiä
p. 03-880 3289
petri.pyyhtia@hollola.fi

Lahden pääkirjasto

Lahden pääkirjastossa on tilaa sekä lasten että aikuisten näyttelyille.
 
Pääkirjaston aulaan otetaan yhdistysten, kaupungin toimijoiden ja muiden yhteisöjen näyttelyitä. Yksityishenkilöiden näyttelyitä ei oteta.

Lisätietoa ja varaukset:
Juha Sillanpää
p. 050 559 4097,
tilavaraukset.kirjasto@lahti.fi
Susanna Partanen, p. 044 416 4954, varalla

Lasten alueen näyttelyseinille varauksia voivat tehdä päiväkodit, koulut, kerhot yms.

Lisätietoa ja varaukset:
Angelika Nikkinen
angelika.nikkinen@lahti.fi
p. 044 416 4447

Lasten alueella on myös kaksi lasivitriiniä, joita voi varata ilmaiseksi lasten ja nuorten omia näyttelyitä varten kahdeksi viikoksi kerrallaan. Vitriinien varaukset: lasten ja nuorten info, p. 044 018 7106

Käy tutustumassa näyttelytiloihin ennen varaamista. Lisätietoa Lahden pääkirjaston näyttelytiloista.

Lahden lähikirjastot

Ahtiala: Kirjastossa voit varata näyttelyä varten vitriinin ja näyttelyseinäkkeen sopimuksen mukaan. p. 044 416 3525 ahtiala.kirjasto@lahti.fi

Kärpänen: Kirjastossa voit varata näyttelyä varten vitriinin ja näyttelyseinäkkeen. p. 044 416 3512 karpanen.kirjasto@lahti.fi

Laune: Kirjastossa voit esitellä harrastustasi tai keräilykokoelmaasi varaamalla vitriinin tai näyttelysermejä kuukauden ajaksi. p. 044 416 3513 laune.kirjasto@lahti.fi

Orimattilan kirjasto

Orimattilan kirjaston näyttelytilassa esitellään aineistoa ja ajankohtaisia tapahtumia. Näyttelytilaa vuokrataan 20 euron kuukausihintaan myös yhdistyksille ja muille ulkopuolisille toimijoille, jotka haluavat esitellä toimintaansa. Vapaita aikoja voi kysyä kirjaston neuvonnasta puh. 044 781 3568.

 

Orimattilan näyttelytilassa kirjoja esillä kannen värin mukaan ryhmiteltynä.

Sysmän kirjasto

Kirjaston lehtisalissa eli Kertun kammarissa on varattavissa kaksi lukollista ja valaistua lasivitriiniä. Näyttelyvitriinit ovat kooltaan 178 cm x 89 cm x 56 cm (kork., lev., syv.) ja ne ovat vierekkäin muodostaen yhtenäisen vitriinitilan. Vitriinien vieressä oleva pöytä mahdollistaa esimerkiksi aiheeseen liittyvien kirjojen esillepanon.

Lisäksi ikkunoiden ja seinien ripustuskiskot mahdollistavat esim. valokuvien, piirustusten, taideteosten ja erilaisten käsitöiden esillepanoa. Oheen on mahdollista liittää pieniä pöytiä tai lasivitriinejä (koko 163 x 39 x 30). Näyttelyt ovat maksuttomia. Kysy lisää ja tee varaukset sähköpostitse kirjasto@sysma.fi tai puhelimitse 044 713 4530.