Siirry sisältöön

Lomakkeet

Hankintaehdotuslomake

Voit tehdä hankintaehdotuksen aineistosta, jota ei oman kirjastosi kokoelmista löydy.

Tarkistathan ensin  aineistohaun avulla onko aineisto jo saatavissa.
Tekijänoikeudellisista syistä vain osa dvd- ja videotallenteista on mahdollista hankkia kirjastoon.
Kaikki hankintaehdotukset otetaan huomioon aineistoa kirjastoon valittaessa, mutta kaikkea ei valitettavasti voida hankkia.

Asiakkaaksi ilmoittautumislomake

Voit hakea kirjastokorttia tällä lomakkeella. Kortin voit noutaa mistä tahansa kirjastosta 3 arkipäivän kuluttua lomakkeen lähettämisestä. Voit hakea korttia lapselle vain, jos omat tietosi ovat jo kirjaston asiakasrekisterissä.

Kirjastokortti oppilaalle luokkakäynnin yhteydessä

Ensimmäisen kirjastokortin saa luokkakäynnin yhteydessä ilmoittautumislomakkeella (tulostettava, ei saavutettava), josta löytyy opettajan oikeaksi todentama huoltajan allekirjoitus. Huoltajan tietojen täytyy löytyä kirjaston asiakasrekisteristä, jotta oppilaalle voidaan tehdä kirjastokortti.

Kaukolainalomake

Tällä lomakkeella voit lähettää kaukolainatilauksen. Valitse lomakkeelta se kirjaston toimipiste, josta haluat kaukolainan noutaa.

Tarkista aina ennen kaukolainapyynnön tekoa, löytyykö haluttu aineisto Lastu-tietokannasta. Kaukolainaksi tilataan vain sellaista aineistoa, jota Lastu-kirjastoissa ei ole ollenkaan.

Kaukolainatilaus on sitova, myös noutamatta jääneistä kaukolainoista peritään maksu.

Tarkista, ovatko yhteystietosi oikein! Ilmoitus noudettavasta kaukolainasta tulee sähköpostiisi tai tekstiviestinä sen mukaan, mitä olet asiakastietoihisi valinnut.

Yhteystietojen muutoksen voit tehdä Lastu-verkkokirjaston kautta kirjautumalla sisään tilillesi. Yhteystietojen muutos tapahtuu kohdasta Oma tili - Omat tiedot.

Tilavaraukset

Lahden pääkirjaston kokoustilojen varauslomake

Lahden pääkirjaston auditorion varauslomake

Lahden pääkirjaston pop up -tilan varauslomake