Siirry sisältöön

Esteettömyystiedot Jalkarannan kirjastopiste

Jalkarannan kirjastopiste
Sarvikuja 1
Monitoimitalo Jalo
15950 Lahti

Jalkarannan kirjastopisteessä on käytössä omatoimiaukiolo. Tilat ja aineistot ovat asiakkaiden käytössä myös aamuisin, iltaisin viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Omatoimiaikana kirjastossa ei ole asiakaspalvelua.

Kirjastossa ei ole induktiosilmukkaa.

Osa aineistosta voi sijaita korkeissa hyllyissä. Kirjaston henkilökunta auttaa mielellään. Apua voi pyytää aina, kun sitä tarvitsee.

Saapuminen: julkinen liikenne

Lähimmät paikallisliikenteen bussipysäkit sijaitsevat:
Tarjantiellä: pysäkki 103584 ja 103585 Jalkarannan sairaala (Linjat: 8)
Sarvikadulla: pysäkki 104087 ja 104088 Sarvikatu (Linjat: 8R, 20)
Linkki Lahden Seudun Liikenteen reittioppaaseen, lsl.fi.

Saapuminen: omalla autolla

Jalkarannan kirjastopisteen parkkipaikat sijaitsee Monitoimitalo Jalon parkkialueella, jonne ajo tapahtuu Sarvikadulta. Parkkialueella on kaksi esteetöntä autopaikkaa. Tila-alue on tilava ja parkkipaikka-alueen vieressä on tilaa saattoliikenteelle.

Sisäänkäynti

Kirjastoon ei ole omaa ulko-ovea. Sisään kuljetaan Monitoimitalon ovista, joista vasemman puoleinen toinen toimii. Kirjaston ovi on sisäeteisessä oikealla. Kirjaston ovi toimii painikkeella. Ovet avautuvat ulospäin.

Omatoimikirjaston kirjautumislaite on seinällä ulko-oven edessä vasemmalla. Kirjautumisen jälkeen ovi avautuu ja sulkeutuu automaattisesti.

Asiakaspalvelutiski, lainaus ja palautus

Kirjastossa on yksi asiakaspalvelutiski, joka on ovesta tultaessa heti oikealla.

Palautus- ja lainaustiski ovat yhden pöydän molemminpuolin. Tiski ei ole esteetön.

Esteetön WC-tila

Esteetön WC on koulun puolella. Sinne kuljetaan sisäeteisen kautta pääovea vastapäisestä ovesta. WC-tiloihin ja naulakoille johtavassa ovessa, eikä WC:n ovessa ole ovipainiketta.