Siirry sisältöön

Nastolan kirjaston omatoimiaikaa rajoitetaan 16.2. alkaen

Nastolan kirjaston omatoimiaikaa joudutaan rajoittamaan 16.2. alkaen. Rajoituksen myötä kirjasto on omatoimisesti käytössä arkisin (ma-pe) kello 6.00 - palveluaukiolon alkuun asti ja viikonloppuisin kello 6.00–15.00. Perjantaisin kirjasto suljetaan kello 17.00. Rajoitukset ovat voimassa. 1.4.2024 asti.

Omatoimiajan rajoittaminen on välttämätöntä häiriökäyttäytymisen vuoksi. Käytös valvomattomassa tilassa on ollut asiatonta ja käyttösääntöjen vastaista. Kirjastoon on toistuvasti päästetty sisään useita henkilöitä ilman kirjautumista, siellä on sotkettu ja tehty ilkivaltaa. Omatoimiaukiolojen rajoittaminen on välttämätön toimenpide sekä kirjastotilan että asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi.

Nastolan kirjaston sisäkuva