Siirry sisältöön
Koko päivä

Lahen Luovat – valokuvanäyttely Lahden pääkirjastolla maaliskuussa 2024

Lahden pääkirjaston aula 2.-27.3.2024 Tallenteita Universumista feat. Netta Möttönen Lahen Luovat on vapaa ryhmittymä valokuvaajia erilaisilla taustoilla. Järjestämme säännöllisesti ryhmänäyttelyitä. Perinteisten näyttelyiden lisäksi tuotamme diginäyttelyitä verkkoon. Tämä on ryhmä, jonka tarkoituksena on tuoda ja luoda iloa, valoa, lämpöä ja pohdittavaa omaan sekä toisten arkeen. Pirskotella luovuutta hulvattomasti ympäriinsä ja jättää kultahippuja takinhihaan kaikille, jotka tiellemme ...jatka lukemista "Lahen Luovat – valokuvanäyttely Lahden pääkirjastolla maaliskuussa 2024"

Käynnissä oleva

Ikääntyvien yliopiston verkkoluento: Säilyykö Suomi hyvinvointiyhteiskuntana?

ke 6.3.2024 klo 14 - 16 Heinolan kirjastossa Ikääntyvien yliopiston verkkoluento: Säilyykö Suomi hyvinvointiyhteiskuntana? Puhujana: dosentti, puheenjohtaja Elli Aaltonen Ikääntyvien yliopiston verkkoluennot järjestetään Heinolan kaupunginkirjastolla, Kauppakatu 12. Kevätkaudella järjestetään kuusi luentoa, kukin luento kestää noin kaksi tuntia. Luennot ovat maksuttomia ja ne näytetään Heinolan kaupunginkirjaston lehtisalissa. Osallistuminen vaati ennakkoilmoittautumisen kirjaston henkilökunnalle tai osoitteessa www.phkesa.fi Yhteistyössä: Heinolan kaupunginkirjasto, ...jatka lukemista "Ikääntyvien yliopiston verkkoluento: Säilyykö Suomi hyvinvointiyhteiskuntana?"

Asikkalan kirjaston viides suoralähetys 6.3.2024

youtube.com/@AsikkalankirjastonMediat Asikkala

Asikkalan kirjasto tekee viikoittaisia suoralähetyksiä YouTubeen. Kirjaston omat säännölliset lähetykset ovat uusi vuorovaikutteinen kirjastopalvelun muoto, jossa lähetykseen voi osallistua kuka tahansa chat-ikkunan kautta. Luvassa on kiinnostavia vieraita sekä monenlaista kulttuurilähtöistä ja opettavaista tarjontaa digipeleistä mediakasvatukseen ja lukuvinkkeihin. Koska kyseessä on ajankohtaismedia, erilaiset Asikkalaa ja kirjastoa koskevat uutiset sekä yleisön kommentteihin reagoiminen ja kysymyksiin vastaaminen ovat ...jatka lukemista "Asikkalan kirjaston viides suoralähetys 6.3.2024"