Siirry sisältöön
Koko päivä

Lahen Luovat – valokuvanäyttely Lahden pääkirjastolla maaliskuussa 2024

Lahden pääkirjaston aula 2.-27.3.2024 Tallenteita Universumista feat. Netta Möttönen Lahen Luovat on vapaa ryhmittymä valokuvaajia erilaisilla taustoilla. Järjestämme säännöllisesti ryhmänäyttelyitä. Perinteisten näyttelyiden lisäksi tuotamme diginäyttelyitä verkkoon. Tämä on ryhmä, jonka tarkoituksena on tuoda ja luoda iloa, valoa, lämpöä ja pohdittavaa omaan sekä toisten arkeen. Pirskotella luovuutta hulvattomasti ympäriinsä ja jättää kultahippuja takinhihaan kaikille, jotka tiellemme ...jatka lukemista "Lahen Luovat – valokuvanäyttely Lahden pääkirjastolla maaliskuussa 2024"

Käynnissä oleva

Sana-apaja -sanataidekerho

Sysmän kirjasto Valittulantie 5, Sysmä

Tiistaina 5.3. klo 17.30-18.45, Sysmän kirjastossa Ilola-huoneessa. Tässä sanataidekerhossa et tarvitse aiempaa kokemusta sanataiteesta tai luovan kirjoittamisen harjoituksista. Kerho sopii kaiken tasoisille kirjoittajille, niin nuorille kuin aikuisillekin. Pyydystämme sanavonkaleita, tavusinttejä ja riimilohia hauskoilla ja kutkuttavilla harjoituksilla. Sana-apajassa kirjoittaminen on leikkiä ja lopputulos saa olla mitä vain. Tekstejä ei arvostella eikä omia tekstejä tarvitse jakaa muille. ...jatka lukemista "Sana-apaja -sanataidekerho"

Kulturklubben – kirjalliset kaupungit

Lahden pääkirjasto / monitoimitila (2.krs)

Litteraturklubben on nyt kulturklubben. Tapaamiset tiistaina 5.3. ja 9.4. klo 18.00 - 19.00 Lahden pääkirjaston monitoimitilassa. Kulturklubben vierailee kolmessa kirjallisessa kaupungissa, joista ensimmäinen oli Porvoo. Kevään kaksi muuta kaupunkia ovat Hämeenlinna ja Jyväskylä.  Kulttuurista ja kirjallisuudesta keskustellaan kahdella kielellä, suomeksi tai ruotsiksi. Piiriä vetävät Johanna Nurminen ja Tuija Jerndahl, yhteistyökumppanina Lahden Pohjola-Norden. Tervetuloa virkistämään vaikkapa ...jatka lukemista "Kulturklubben – kirjalliset kaupungit"