Siirry sisältöön
Koko päivä

Valokuvanäyttely Ahtialan kirjastolla

Ahtialan kirjasto Alasenkatu 2

Valokuvanäyttely Ahtialan kirjastossa marraskuun ajan. Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset – FinFami ry on ollut omaisen tukena jo 30 vuotta. Tämä vuosi on juhlavuosi. Valokuvanäyttely on Lahden kirjastoissa jäsenten valokuvakurssilla ottamia kuvia, otsikkona ”Valokuva - Mikä ihana muisto”. Lahden seudun yhdistys

Lentokala-kuvakirjanäyttely 1.11.-30.11.2023 Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Lentokala-kuvakirjanäyttely esillä 1.11.–30.11.2023 Lahden pääkirjaston lasten palvelualueella. Tervetuloa tutustumaan! Lentokala (Kustannus-Mäkelä, 2023) on sanaton kuvakirja, joka kertoo taianomaisen tarinan lohikäärmeen ja kultakalan ystävyydestä. Voiko kultakalakin oppia lentämään, jos se tarpeeksi tahtoo? Sanni Tervo on lahtelainen kuvittaja, graafikko ja tarinankertoja. Lentokala on hänen esikoisteoksensa.  

Sanoista voimaa Nastolassa

Torstaina 2.11. klo 17.00 - 18.30 Nastolan kirjastossa tutustutaan rennolla ja lempeällä otteella kirjoittamiseen itseilmaisun ja itsetuntemuksen välineenä. Tehdään helppoja harjoituksia, jotka sopivat hyvin myös aloitteleville kirjoittajille. Valmista tekstiä tai aikaisempaa kokemusta kirjoittajaryhmistä ei tarvitse olla. Tekstejä voi halutessaan jakaa ryhmässä, mutta niitä ei arvostella. Ryhmää ohjaa kirjastonhoitaja, kirjallisuusterapiaohjaaja Johanna Nurminen. Syyskauden viimeinen kokoontuminen on ...jatka lukemista "Sanoista voimaa Nastolassa"