Siirry sisältöön
Koko päivä

Kun kohtaat avaruusolennon: KAUK-näyttely Lahden pääkirjaston lasten alueella

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

ma 17.7. − su 24.9. Lahden pääkirjaston lasten alueella Oletko joskus kohdannut avaruusolennon? Nyt siihen on mahdollisuus! "Kun kohtaat avaruusolennon"-kuvakirja astuu ulos kansistaan vuorovaikutteisessa KAUK-näyttelyssä. Petri Tammisen kirjoittaman ja Valpuri ...jatka lukemista "Kun kohtaat avaruusolennon: KAUK-näyttely Lahden pääkirjaston lasten alueella"

Maanpuolustusnäyttely Lahden pääkirjaston aulassa 1.-29.9.2023

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

  Vuoden 2023 Päijät-Hämeen Maanpuolustuspäivän teemana on "kokonaisturvallisuus". Päivän aikana järjestetään Päijät-Hämeen kokonaisturvallisuusseminaari, Etelä-Suomen ilmapuolustusseminaari ja maanpuolustusgaala. Päivän tilaisuudet järjestetään LAB Lahden kampuksella Mukkulassa lauantaina 23.9.2023. Kokonaisturvallisuus on suomalaisen varautumisen ...jatka lukemista "Maanpuolustusnäyttely Lahden pääkirjaston aulassa 1.-29.9.2023"

Digitaitopiiri

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

keskiviikkona 20.9. klo 14.00 alkaen Lahden pääkirjaston Päijät-Häme-huoneessa, 2 krs. Digitaitopiirit ovat avoimia tilaisuuksia ja kokoontuvat pääkirjastossa kerran kuukaudessa. Digitaitopiirissä käydään keskustellen läpi erilaisia digilaitteisiin ja digimaailmaan liittyviä asioita ja ...jatka lukemista "Digitaitopiiri"

Kirjailijavieraana Jussi Niemeläinen: Valko-Venäjä ‒ haava Euroopan sydämessä

Keskiviikkona 20.9. klo 18.00 Lahden pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alueelle saapuu kirjailijavieraaksi Jussi Niemeläinen. Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja Jussi Niemeläinen on aiemmin toiminut pitkäaikaisena kirjeenvaihtajana Valko-Venäjällä ja Moskovassa. Hän on raportoinut niin mielenosoituksista, ...jatka lukemista "Kirjailijavieraana Jussi Niemeläinen: Valko-Venäjä ‒ haava Euroopan sydämessä"