Siirry sisältöön

Storytime in English at Lahti City Library

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Torstaina 10.11. klo 10.00 Lahden pääkirjaston satuhuoneessa pidetään englanninkielinen satutuokio. Englanninkielisiä satutuokioita järjestetään joka kuukauden toisena torstaina. Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen lasten ja nuorten palveluihin tai puh. 044 018 7106. Welcome to English language storytime in the Lahti library playroom on the second Thursday of every month at 10.00 AM. Groups are asked to reserve ...jatka lukemista "Storytime in English at Lahti City Library"

Nastolan kirjaston lukupiiri

Nastolan kirjasto Toritie 6, Lahti

Torstaina 10.11. klo 10-11.30 Nastolan kirjastossa kokoontuu kaikille avoin lukupiiri. Keskustelemme Emma Stonexin kirjasta Majakanvartijat (2022). Lainaa kirja, lue se ja tule mukaan juttelemaan lukukokemuksista! Piiriä vetää kirjastonhoitaja Terhi Lehti. Syksyn viimeinen tapaaminen on 8.12., jolloin keskustelussa on Lucia Berlinin teos Siivoojan käsikirja ja muita kertomuksia (2017).

Tekstinviilauspaja: palautetta ja tienviittoja kirjoittajille

Torstaina 10.11. klo 17.30 – 19.00 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa. Onko pöytälaatikkoon kertynyt tekstejä, joiden kanssa haluaisit päästä eteenpäin? Tekstinviilauspajassa on mahdollisuus saada palautetta ja vertaistukea muilta kirjoittajilta. Voit tuoda pajaan mukanasi lyhyen tekstinäytteen (esim. noin liuskan verran proosaa tai muutama runo), idean romaaniin tai novelliin tai vaikkapa vain kirjoittamiseen liittyvän kysymyksen. Katsellaan yhdessä, mitä niille ...jatka lukemista "Tekstinviilauspaja: palautetta ja tienviittoja kirjoittajille"

Vaaralliset naiset – aikuisten satutunti

Kärpäsen kirjasto Kasakkamäentie 16, Lahti

Kärpäsen kirjastossa torstaina 10.11. klo 17.30. Vaaralliset naiset eli dekkaristit Pauliina Susi, Virpi Hämeen-Anttila, Ansu Kivekäs ja Tiina Raevaara lukevat otteita kirjoistaan, haastattelevat toisiaan ja keskustelevat yleisön kanssa.  

Kirjailijavieraana Paula Havaste: Historiallisten romaanien lumo

Heinolan kirjasto Kauppakatu 12, Heinola

Torstaina 10.11. klo 18 - 19.30 Heinolan kirjastossa. Mitä kirjailija tekee nuijasodan faktoille? Kirjailija Paula Havaste kertoo luovasta kirjoittamisesta, taustatyön merkityksestä ja tuotannostaan. Kysymykset ovat tervetulleita. FT Paula Havaste on kirjoittanut tietokirjoja, runoja, lastenkirjoja sekä suosittuja historiallisia romaaneja, joissa on tarinan lomassa paljon tutkittua tietoa entisaikojen arjesta. Hän on työskennellyt monipuolisesti kirjoittamisen alalla mm. suomentajana, ...jatka lukemista "Kirjailijavieraana Paula Havaste: Historiallisten romaanien lumo"