Siirry sisältöön
Koko päivä

Multi-Culti ART-studio ”Sateenkaari” syysnäyttely 2022 ”Maailma Ympärilläni” Lahden pääkirjaston aulassa 1.-30.11.2022

Pääkirjaston aulan näyttelytila Kirkkokatu 31, Lahti

Lasten ja nuorten taidekerho "Sateenkaari" on toiminut jo melkein 20 vuotta Lahden monikulttuurikeskus Multi-Cultissa. Osallistujat ovat eri kulttuurisia ja eri ikäisiä lapsia. Kerhon tavoitteena on havainnon, muodontajun ja väriopin kehittäminen sekä ...jatka lukemista "Multi-Culti ART-studio ”Sateenkaari” syysnäyttely 2022 ”Maailma Ympärilläni” Lahden pääkirjaston aulassa 1.-30.11.2022"

Teater Kojan: Kalas, Alfons Åberg -satuesitys Lahden pääkirjastossa

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Maanantaina 31.10. klo 9.30 Lahden pääkirjaston satuhuoneessa nähdään Teater Kojanin ruotsinkielinen satuesitys Kalas, Alfons Åberg! Tulee mukaan juhlistamaan 50-vuotiasta Mikko Mallikasta ja ruotsalaisuuden viikkoa.

Asikkalan kirjaston vieraana Pasi Virtanen

Asikkalan kirjasto Asikkalantie 21, Vääksy

Maanantaina 31.10. klo 18 Asikkalan kirjaston vieraana Pasi Virtanen. Asikkalalainen Pasi Virtanen on kärsinyt jatkuvasta kivusta yli 20 vuotta, mutta on siitä huolimatta onnistunut säilyttämään positiivisuutensa. Petri Tammisen toimittamassa kirjassa Mr. Pain – Keskusteluja kivun kanssa (Enostone 2021) hän kuvaa kipua myös mahdollisuutena. Kirjaston vieraana hän kertoo kirjasta, kivunhallinnasta ja paljon muustakin. Vapaa pääsy, tervetuloa!