Siirry sisältöön
Käynnissä oleva

Tunnista tunteet

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut Kirkkokatu 31, Lahti

Tunnista Lahden pääkirjaston lastenalueen vitriineissä olevien pehmolelujen tunteita tammikuun ajan.  

Nastolan kirjaston lukupiiri PERUTTU

Nastolan kirjasto Toritie 6, Lahti

Torstaina 20.1. klo 10-11.30 Nastolan kirjastossa kokoontuu kaikille avoin lukupiiri. Keskustelemme Eppu Nuotion kirjasta Mutta minä rakastan sinua. Lainaa kirja, lue se ja tule mukaan juttelemaan lukukokemuksista! Piiriä vetää kirjastonhoitaja Terhi Lehti. Muut kevään kokoontumiskerrat ja kirjat ovat: 24.2. (Mooses Mentula: Jääkausi), 24.3. (Anna Soudakova: Mitä männyt näkevät), 21.4. (Pam Jenoff: Sirkustyttö), 19.5. (Noah Trevor: ...jatka lukemista "Nastolan kirjaston lukupiiri PERUTTU"

Lukukoira Arttu Launeen kirjastossa

Launeen kirjasto Aurakatu 11, Lahti

Torstaina 20.1. klo 17 Launeen kirjastossa vierailee lukukoira Arttu. Tapahtuma järjestetään koronaturvallisesti. Lukukoiratapaaminen tarjoaa lapselle rauhallisen ja turvallisen tilaisuuden lukea ääneen. Yhden lukijan lukuhetki kestää 10-15 minuuttia, ennakkovaraukset laune.kirjasto@lahti.fi tai 044 416 3513. Tilaisuus on maksuton. Lukijoita otetaan neljä per lukukoirakerta, peruthan varauksesi, jos et pääsekään! Tervetuloa lukemaan lukukoiralle! Keväällä 2022 Arttu vierailee Launeella kerran kuussa ...jatka lukemista "Lukukoira Arttu Launeen kirjastossa"

Puhetta pyhästä – keskustelua uskosta ja uskonnoista PERUTTU

Peruttu koronarajoitusten vuoksi. Torstaina 20.1. klo 18.00 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa keskustellaan erilaisista jumalakuvista ja -kokemuksista. Miten kokemukset Jumalasta puetaan sanoiksi eri uskonnoissa ja kulttuureissa? Kuinka sanoittaa omaa kokemustaan ymmärrettävästi? Aiheeseen johdattelee pastori Hannu Lehdeskoski. Puhetta pyhästä -illat järjestetään kirjaston ja Lahden seurakuntien yhteistyönä. Tavoitteena on mahdollistaa avoin ja kunnioittava keskustelu eri tavoin ajattelevien ihmisten välillä. ...jatka lukemista "Puhetta pyhästä – keskustelua uskosta ja uskonnoista PERUTTU"