Siirry sisältöön
Koko päivä

Lahden Seudun Lottaperinneyhdistys ry:n lottakirjallisuus ja -esinenäyttely Lahden pääkirjastossa 22.11.-24.12.2021

Lahden Seudun Lottaperinneyhdistys ry:n toimialueena on Lahti ympäristöineen. Yhdistys kuuluu jäsenenä Suomen Lottaperinneliitto ry:hyn sekä Naisten Valmiusliittoon. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää niitä ihanteita, jotka aikoinaan elähdyttivät vuosien 1921-1944 aikana Lotta Svärd -järjestön jäseniä, säilyttäen lottien muisto ja henkinen perintö sekä kasvattaa maanpuolustustahtoa ja levittää maanpuolustustietoa. Vitriinissä on myös lottapuku. Näyttely on avoinna pääkirjaston aukioloaikoina: ma-pe ...jatka lukemista "Lahden Seudun Lottaperinneyhdistys ry:n lottakirjallisuus ja -esinenäyttely Lahden pääkirjastossa 22.11.-24.12.2021"

Mobiililaitteiden tietoturva -etätapahtuma

Lahden pääkirjasto Kirkkokatu 31, Lahti

Tiistaina 30.11. klo 13.00 - 15.00 Teams-yhteydellä. Lahden pääkirjaston mediaohjaajat kertovat mobiililaitteiden turvalliseen käyttöön liittyvistä seikoista ja mahdollisista tietoturvauhkista. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä tietoturvaan liittyen. Tilaisuus järjestetään Teams-ohjelmalla ja siihen voi liittyä joko internet-selaimen kautta tai sovelluksessa. Apua ohjelman käytössä tai sovelluksen lataamisessa saat kirjaston Digiopastuksessa. Linkki koulutukseen Voit myös pyytää linkin sähköpostiisi lähettämällä ...jatka lukemista "Mobiililaitteiden tietoturva -etätapahtuma"

PERUTTU! Tiltun ja Letun joulunodotusjuhlat Heinolan kirjastossa

Heinolan kirjasto Kauppakatu 12, Heinola

Tapahtuma on peruttu! Tiistaina 30.11. klo 16-18 tule Heinolan kirjastoon aloittamaan joulunodotus Tiltun ja Letun lukuleikkimaailmassa. Tiedossa on kaikkea mukavaa jouluista puuhaa. Leikkimökin upea jouluinen asu paljastetaan tapahtuman alussa. Heinolan musiikkiopisto esittää junttilauluja klo 16. Illan aikana voit osallistua toiminnalliseen draamatuokioon. Lisäksi ohjelmassa koko tapahtuman ajan: • Askartelupaja, jossa voit tehdä oman joulutervehdyksesi • Värityskuvan ...jatka lukemista "PERUTTU! Tiltun ja Letun joulunodotusjuhlat Heinolan kirjastossa"

PERUTTU! Klassikkosatujen huurteinen seikkailu

Nastolan kirjasto Toritie 6, Lahti

Tapahtuma on peruttu toisen esiintyjän loukkaantumisen vuoksi. Tiistaina 30.11. klo 18 Nastolan kirjastossa Rosa Niittyviita ja Viivi Nurmi esittävät taianomaisen satujen maailmassa liikkuvan esityksen, joka koostuu näyttävistä pariakrobatianumeroista, vauhdikkaista tempuista, musisoinnista, interaktiivisista etäleikeistä ja mahtavasta tunnelmasta. Esitys kestää noin 40 minuuttia ja se sopii koko perheelle. Vapaa pääsy, paikkoja on rajoitetusti.