Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - elokuu 29, 2019

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Koko päivä

Heinolan kaupunki tarjoaa kesäluettavaa

kesäkuu 17, 2019 - elokuu 31, 2019

Heinolan kaupungin hyvinvointikoordinaattori Kirsi Mäkilä on ideoinut kampanjan, jolla muutamia poistokirjoja viedään eri puolille keskustaa. Kirjan saattaa löytää esimerkiksi bussipysäkiltä, puistonpenkiltä tai Kylpylänrannasta. Ajatuksena on antaa kirjan kiertää ja ojentaa se vaikka seuraavalle lukunälkäiselle. Kirjoja ei tarvitse palauttaa.

Lue lisää »

Käynnissä oleva

Vuorelman helmet -näyttely Lahden pääkirjastossa

elokuu 1, 2019 08:00 - elokuu 30, 2019 19:00

Asemantaustasta maamme merkittäväksi taide- ja käsityöliikkeeksi. Esillä tekstiilejä eri vuosikymmeniltä: kuulto- ja kuvakudoksia, liinoja, tyynyjä ja pannumyssyjä sekä Orimattilan kansallispuku. Näyttelyn järjestäjinä Wellamo-opisto ja "Kansallispukujen tuuletustyöryhmä”

Lue lisää »

13:00

Vertaisopastajien perehdytystilaisuus 29.8.19

elokuu 29, 2019 13:00 - 14:30
Iloinen tyttö ja kannettava tietokone.

Heinolan kirjaston vertaispastajat ohjaavat asiakkaita internetin ja tietotekniikan käytössä joka toinen keskiviikko järjestettävissä digi-iltapäivissä. Toivotamme uudet opastajat tervetulleiksi mukaan toimintaan! Perehdytystilaisuudessa kerromme 1. Mitä vertaisopas tekee 2. Millaisia kysymyksiä opastuksissa käsitellään 3. Kuinka kohtaat opastettavan Kaikki opastamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat