Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - elokuu 19, 2019

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Koko päivä

Heinolan kaupunki tarjoaa kesäluettavaa

kesäkuu 17 - elokuu 31

Heinolan kaupungin hyvinvointikoordinaattori Kirsi Mäkilä on ideoinut kampanjan, jolla muutamia poistokirjoja viedään eri puolille keskustaa. Kirjan saattaa löytää esimerkiksi bussipysäkiltä, puistonpenkiltä tai Kylpylänrannasta. Ajatuksena on antaa kirjan kiertää ja ojentaa se vaikka seuraavalle lukunälkäiselle. Kirjoja ei tarvitse palauttaa.

Lue lisää »

Anne Ahosen kirjataidetta

elokuu 12 - elokuu 30

12. - 30.8.2019 Hollolan pääkirjastossa. Näyttelyn töissä on käytetty vanhoja kirjoja. Myös kehykset ja pohjat ovat kierrätysmateriaaleja. Kollaasimaisesti koostettujen teosten aiheet on usein otettu satukirjoista. Tervetuloa ihastumaan! Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Lue lisää »

Käynnissä oleva

Vuorelman helmet -näyttely Lahden pääkirjastossa

elokuu 1 08:00 - elokuu 30 19:00

Asemantaustasta maamme merkittäväksi taide- ja käsityöliikkeeksi. Esillä tekstiilejä eri vuosikymmeniltä: kuulto- ja kuvakudoksia, liinoja, tyynyjä ja pannumyssyjä sekä Orimattilan kansallispuku. Näyttelyn järjestäjinä Wellamo-opisto ja "Kansallispukujen tuuletustyöryhmä”

Lue lisää »

10:30

Launeen kirjaston lukupiiri

elokuu 19 10:30 - 12:00

Maanantaina 19.8. klo 10:30-12 Launeen kirjastossa. Tule mukaan keskustelemaan kuukauden kirjasta Launeen kirjastoon. Mukaan ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin lukupiiriläiset. Syksyn kokoontumiskerrat ja kirjat: 19.8. Pasi Pekkola: Huomenna kevät palaa 16.9. Sally Salminen: Katrina 14.10. Ljudmila Ulitskaja: Meidän tsaarimme väkeä 11.11. Shamsie, Kamila: Joka veljeään vihaa 9.12. Minna Rytisalo: Lempi Lukupiirikirjoja voi kysellä lainaksi ...jatka lukemista "Launeen kirjaston lukupiiri"

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat