Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - elokuu 14, 2019

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Koko päivä

Heinolan kaupunki tarjoaa kesäluettavaa

kesäkuu 17 - elokuu 31

Heinolan kaupungin hyvinvointikoordinaattori Kirsi Mäkilä on ideoinut kampanjan, jolla muutamia poistokirjoja viedään eri puolille keskustaa. Kirjan saattaa löytää esimerkiksi bussipysäkiltä, puistonpenkiltä tai Kylpylänrannasta. Ajatuksena on antaa kirjan kiertää ja ojentaa se vaikka seuraavalle lukunälkäiselle. Kirjoja ei tarvitse palauttaa.

Lue lisää »

Anne Ahosen kirjataidetta

elokuu 12 - elokuu 30

12. - 30.8.2019 Hollolan pääkirjastossa. Näyttelyn töissä on käytetty vanhoja kirjoja. Myös kehykset ja pohjat ovat kierrätysmateriaaleja. Kollaasimaisesti koostettujen teosten aiheet on usein otettu satukirjoista. Tervetuloa ihastumaan! Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Lue lisää »

Käynnissä oleva

Vuorelman helmet -näyttely Lahden pääkirjastossa

elokuu 1 08:00 - elokuu 30 19:00

Asemantaustasta maamme merkittäväksi taide- ja käsityöliikkeeksi. Esillä tekstiilejä eri vuosikymmeniltä: kuulto- ja kuvakudoksia, liinoja, tyynyjä ja pannumyssyjä sekä Orimattilan kansallispuku. Näyttelyn järjestäjinä Wellamo-opisto ja "Kansallispukujen tuuletustyöryhmä”

Lue lisää »

14:00

Asikkalan kirjaston perinteinen muovitustapahtuma

elokuu 14 14:00 - 18:30
Asikkalan kirjasto, Asikkalantie 21
Vääksy, 17200
+ Google Map

Unohda toisiinsa liimautuvat muovit ja inhottavat ilmakuplat: keskiviikkona 14.8. on taas perinteinen muovituspäivä Asikkalan kirjastossa. Silloin pääset muovittamaan kirjaston ammattilaisten opissa. Ota mukaan vain kirja, kirjasto tarjoaa muovit. Samalla voi tutustua kirjaston lukukoiratoimintaan, kun klo 17.30-18.30 paikalla on lukukoira Heta! Ja tämä(kin) päivä on hyvä päivä hankkia kirjastokortti, mikäli sellainen vielä puuttuu! Tervetuloa! Tarjolla mehua ...jatka lukemista "Asikkalan kirjaston perinteinen muovitustapahtuma"

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat