Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - elokuu 13, 2019

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Koko päivä

Heinolan kaupunki tarjoaa kesäluettavaa

kesäkuu 17 - elokuu 31

Heinolan kaupungin hyvinvointikoordinaattori Kirsi Mäkilä on ideoinut kampanjan, jolla muutamia poistokirjoja viedään eri puolille keskustaa. Kirjan saattaa löytää esimerkiksi bussipysäkiltä, puistonpenkiltä tai Kylpylänrannasta. Ajatuksena on antaa kirjan kiertää ja ojentaa se vaikka seuraavalle lukunälkäiselle. Kirjoja ei tarvitse palauttaa.

Lue lisää »

Anne Ahosen kirjataidetta

elokuu 12 - elokuu 30

12. - 30.8.2019 Hollolan pääkirjastossa. Näyttelyn töissä on käytetty vanhoja kirjoja. Myös kehykset ja pohjat ovat kierrätysmateriaaleja. Kollaasimaisesti koostettujen teosten aiheet on usein otettu satukirjoista. Tervetuloa ihastumaan! Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Lue lisää »

Käynnissä oleva

Vuorelman helmet -näyttely Lahden pääkirjastossa

elokuu 1 08:00 - elokuu 30 19:00

Asemantaustasta maamme merkittäväksi taide- ja käsityöliikkeeksi. Esillä tekstiilejä eri vuosikymmeniltä: kuulto- ja kuvakudoksia, liinoja, tyynyjä ja pannumyssyjä sekä Orimattilan kansallispuku. Näyttelyn järjestäjinä Wellamo-opisto ja "Kansallispukujen tuuletustyöryhmä”

Lue lisää »

12:00

Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen Lahden pääkirjastossa

elokuu 13 12:00 - 13:00
Pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alue, Kirkkokatu 31
Lahti, 15141 Suomi
+ Google Map

Tiistaina 13.8. klo 12.00 - 13.00 Lahden pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alueella sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen esittelee hallitusohjelmaa sekä vastaa yleisön kysymyksiin. Lämpimästi tervetuloa!  https://valtioneuvosto.fi/rinteen-hallitus/kirjastokiertue  

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat