Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaaralliset naiset – aikuisten satutunti

15 maaliskuun 18:00 - 19:30

Keskiviikkona 15.3.2023 klo 18 - 19.30 Heinolan kirjastossa.

“Vaaralliset naiset” -ryhmä, jännityskirjoja kirjoittavat Pauliina Susi, Virpi Hämeen-Anttila, Ansu Kivekäs ja Tiina Raevaara yhteisvierailulla. Kirjailijat lukevat 15-20 minuutin mittaisia otteita kirjoistaan, haastattelevat toisiaan ja keskustelevat yleisön kanssa. Tiedossa viihdyttävä ja hauska kirjallinen ilta!

Pauliina Susi on julkaisee yhteiskunnallista, viihteellistä aikalaiskirjallisuutta: romaaneja, psykologisia trillereitä, kuunnelmia sekä novelleja. Toiselta ammatiltaan hän on toimittaja. Tänä keväänä häneltä ilmestyy uuden dekkarisarjan avaus Yksityisalue.

Virpi Hämeen-Anttila on julkaissut monipuolisesti romaaneja ja dekkareita sekä tietokirjoja ja nuortenkirjoja. Hän suomentaa teoksia tutumpien ranskan ja englannin lisäksi myös useista intialaiskielistä ja opettaa yliopistossa sanskritin kieltä ja Intian kirjallisuutta ja kulttuuria.

Tiina Raevaara on taustaltaan perinnöllisyystieteeseen erikoistunut biologi. Hän on kirjoittanut novelleja, kauhuromaaneja ja tiedemaailmaan sijoittuvia trillereitä sekä tietokirjallisuutta, viimeisimmäksi koiran ja ihmisen rinnakkaiselosta.

Ansu Kivekäs kirjoittaa niin lasten- ja nuortenkirjallisuutta, kolumneja, laulunsanoja kuin radio-ohjelmiakin. Tuotantoon kuuluu myös aikuisille suunnattu dekkari ja haastattelukirja entisistä nuorisorikollisista. Ennen kirjailijanuraa hän toimi erityisopettajana.

 

 

Valokuvaksi muokatut kuvat kirjailijoista Pauliina Susi, Tiina Raevaara, Ansu Kivekäs ja virpi Hämeen-Anttila.

Kuvat  Jonne Räsänen (Virpi Hämeen-Anttila), Petri Härkönen (Tiina Raevaara), Milla von Konow (Pauliina Susi)

 

Tiedot

Päivämäärä:
15 maaliskuun
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Heinolan kaupunginkirjasto

Tapahtumapaikka

Heinolan kirjasto
Kauppakatu 12
Heinola, 18100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
03-8493620