Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ruoka ja ympäristö

maaliskuu 16 18:00 - 19:00

Tiistaina 16.3. klo 18.00-19.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa
Tietokirjailija Mari Koistinen kertoo ruoantuotannon vaikutuksista ympäristöömme. Ilmastonmuutos ja luonnon köyhtyminen vaikuttavat jo nyt monin tavoin, ja vaikutukset vain pahenevat tulevaisuudessa. Kasvipainotteiset lautaset ovat hyvä valinta sekä meille itsellemme että ympäristöllemme. Miten syö ilmastoa ja luonnon monimuotoisuutta ajatteleva kuluttaja? Mistä eri ruokien ilmasto- ja monimuotoisuusvaikutukset syntyvät? Mm. näihin kysymyksiin vastaa WWF:n suojeluasiantuntijana työskentelevä maatalous-metsätieteiden maisteri Mari Koistinen, joka on kirjoittanut mm. kirjan Ruokamysteerit yhdessä ravitsemusterapeutti Leena Putkosen kanssa.
Luennoitsija, tietokirjailija Mari Koistinen

Tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 16
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Pääkirjaston auditorio
Kirkkokatu 31
Lahti, 15141 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
lastu.finna.fi